2777
2789

باعث و بانیشو خدا لعنت کنه. من به هیچ عنوان نمی گذرم ازش. بهترین روزای عمرمونو صرف درس خوندن کردیم از خیلی تفریحات گذشتیم. دانشگاه دولتی قبول شدیم. اما الان بیکار... اما میبینم بدون ذره ای سواد با پارتی بهترین شغل رو دارن. آتیششش میگیرم. به هر دری هم زدم جواب نگرفتم😭😭😭😭😭😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم تربیتی 

عزیزم اگه سرنوشتم رو بهت بگم،چه ضربه ای خوردم تو مهمترین سال تحصیلی😞

.

الان میتونسد برای آزمون استخدامی اموزش و پرورش بخونید،البته هنوز ثبت نام شروع نشده ها ولی همین روزها دفترچه میاد

من روانشناسیم و دارم تلاشمو میکنم شاید قبول بشم و ذره ای خوشحال بشم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیزم اگه سرنوشتم رو بهت بگم،چه ضربه ای خوردم تو مهمترین سال تحصیلی😞 . الان میتونسد برای آزمون اس ...

شرکت میکنم حتما. اما اینقددددر تلاش کردم ناامید شدم. به چه کس و ناکسی رو زدم. چقددددر درس خوندن چه حرفا شنیدم.... 

😔😔😔

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
شرکت میکنم حتما. اما اینقددددر تلاش کردم ناامید شدم. به چه کس و ناکسی رو زدم. چقددددر درس خوندن چه ح ...

لیسانسی؟

ازمون استخدامی تنها راهیه که داریم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

لیسانسی؟ ازمون استخدامی تنها راهیه که داریم

آره. لیسانس. من چند سال قبل یک رشته دیگه دولتی قبول شدم اما همسرم اجازه نداد برم. دوسه سال معاف بودم از کنکور دوباره تلاش کردم دولتی قبول شدم. لیسانسم کنارش مدرک زبان هم گرفتم. اما هرجا رفتم برای مدرسه فقط پارتی میخواست. عملا مدرک هیچ فایده ای برام نداشت

😢

برای حاجتم یک صلوات بفرس