2777
2789

میدونمممممممممممممم که باید بزنم فراموشی رمز بعد تو جیمیلم پیام میاد 

ولی چون از قبل یه ایمیل دیگه زده بودن برای ایسنتا بعد ایمیل منو وارد کردن نمیشههههههههههههه

یکی بیاد هک کنه منو هک کنه ....اصلا قبل هک بیاید من رمزو ایمیلموبدم ببینید شماها میتونید وارد شید

من رو هم هک کنه رمز رو فراموش کردم 

زمین در انتظار تولد یک برگ ، من در حال شمارش معکوس صفر همیشه پایان نیست گاهی آغاز پرواز است❤👌🏻🌸😉.  تیکر تولد پسرخالمه ️ تولدت مبارک   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو تو تنظیمات گوشی قسمت جیمیل.🤨جیمیلی که واسه اینستا زدی اونجاس. بعد اونجا بزن فراموش کردن رمز جیمیل. از اون طریق اول رمز جیمیل تو بازیابی کن. بعد خب راحت وارد جیمیلت میشی لینک اینستا میاد. باز میتونی اینستا تو بازیابی کنی😐😐

من رو هم هک کنه رمز رو فراموش کردم 

نه من میگم شماها منو هک کنید پیچمو برگردونید

چون ایمیل ایسنتامو تعقییر دادن نمیشه دیکه

اون فراموشی رمز میزنم فرستاده نمیشهههه

خب برو تو تنظیمات گوشی قسمت جیمیل.🤨جیمیلی که واسه اینستا زدی اونجاس. بعد اونجا بزن فراموش کردن رمز ...

جیمیل که مال خودم بوده هست 

موقع ثبت نام اینستا اون شماره نمیومد یه جیمیل دیگه ساختن بعد ساخته شد جیمیل خودمو وارد کردن

الان نمیتونم برای جیمیل خودم فراموشی رمز اینستا بزنمممم

بده من برات درست کنم

من رمزم رو فراموش کردم برام درست می کنید ؟ 

زمین در انتظار تولد یک برگ ، من در حال شمارش معکوس صفر همیشه پایان نیست گاهی آغاز پرواز است❤👌🏻🌸😉.  تیکر تولد پسرخالمه ️ تولدت مبارک   
جیمیل که مال خودم بوده هست  موقع ثبت نام اینستا اون شماره نمیومد یه جیمیل دیگه ساختن بعد ساخته ...

🤨🤨خب جیمیلی که ثبت کردی تو اینستا رو. اگه رمزش یادت رفته. اول جیمیل بازیابی کن.

من رمزم رو فراموش کردم برام درست می کنید ؟ 

شما اگر با جیمیل یا شماره زدی بزنید روی فراموشی رمز یه لینکی توی جیمیلیتون میاد اون لینکو میزنید وارد میشید رمزتونو عوض میکنید

واسه من لینک توی جیمیل نمیاد