2777
2789
عنوان

اگه یکی ...

37 بازدید | 6 پست

اگه که یکی بهتون یه قولی داده باشه و شما عم بهش اعتماد کرده باشید ولی بعد بفهمید همش کشک‌ه چیکار میکنین 

من فقط گریه کردم 

چون الکی چشم به راه بودم الکی دل خوش کردم مث خرررر درس خوندم بشه ولی انگار مشکل از یه جای دیگه بوده الان که دارم مینویسم چشام پر اشک شده 

شما ؟

نظرتون ؟

چیکارکنم که طرف مجبور شه به قولش وفا کنه ؟

دیدم هر وقت که میبینمت نمیتونم چشامو از روت بردارم یاد آفتابگردون افتادم ... (بردیا بهادر)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش قهر میکنم    

اگه مامان باباتم بودن قهر میکردی ؟

والا تو خونه ما برعکسه مامان بابام باهام قهر میکنن ببین کجا گیر کردم 😑

دیدم هر وقت که میبینمت نمیتونم چشامو از روت بردارم یاد آفتابگردون افتادم ... (بردیا بهادر)
اگه مامان باباتم بودن قهر میکردی ؟ والا تو خونه ما برعکسه مامان بابام باهام قهر میکنن ببین کجا گیر ...

آره اصلا باهاشون حرف نمیزدم جلو خاله ها و عمه هامم اینجوری رفتار میکردم میخواستن قول ندن ب من چ 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
چه قولی داده و چیکار کرده ؟

بهش عمل نکرده 

بهم گفتن اگه معدلت ۱۹.۷۰ به بالا بشه موسیقی ثبت نامت میکنیم ولی مشکل اینحاس که اونا فکر میکردن چون امتحانات حضوریه و ما عم غیر حضوری درس خوندیم معدلم پایین میشه ولی الان که دیدن تونستم میزنن زیرش 

هر وقت هم اومدم بهشون بگم زدن تو دهنم 

آره اصلا باهاشون حرف نمیزدم جلو خاله ها و عمه هامم اینجوری رفتار میکردم میخواستن قول ندن ب من چ  ...

آره فکر خوبیه

ولی اصن به من نگاه نمیکنن که اصن ببینن چمه 

زندم یا مرده