2777
2789
عنوان

مشاوره گذاشتم

97 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من دانشجوی رشته روانشناسی هستم 

هرکی سوالی داره و توی زندگیش ب مشکل خورده تا جایی ک بتونم خوشحال میشم کمک بکنم،اگر خوشتون اومد ، میتونم براتون مشاوره تلفنی هم بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم علت اینکه بعد زایمان هی دوست داری به بچگی خودت برگردی و غمگینی که چرا بزرگسالی چیه؟؟🌷🌷🌷

به این میگن افسردگی بعد زایمان،بخاطر فشاری ک روت هستش و تازه ی مسئولیتی بهت واگذار شده،میترسی ،برای راه حلش مشاوره تلفنی ،فقط فقط ۱۰تومن

شوهرم خیانت کرده چطور کنار بیام؟

عزیزم هر مردی و یا هر زنی ک خیانت کنه ریشه ی این مشکلش توی همون زندگیه،وقتی شوهر شما بهتون خیانت کرده،حتما شما براش ی کمبودی گذاشتید ،ووقتی این اتفاق نیفته فردی ک بهش خیانت شده نمی‌خواد این واقعیتو قبول کنه ،بگرد خودتو یا براش کم گذاشتی یا از لحاظ خانه داری ،خانه گرمی نداشتی،برای مشاوره کامل تر و بیشتر از طریق تلفن بگین تا شماره کارت بده و شماره تلفن

عزیزم اینک شوهرم نمیذاره با کسی رفت و امد داشته باشم چی؟من سه سالونیمه ازدواج کردم...حتی ی بارم خونه عموهام نرفتیم باهم.خونه یکی از دایی هام بزور ی ساعت اونم چون زن داییم خاله خودشه...

دوست ک ندارم...یعنی نمیذاره...

با دوتا از همسایه ها گاهی خیلی کم رفت و امد داشتیم اونم قطع شد

میگم برم باشگاه نمیذاره برم فلان چیزو یاد بگیرم نمیذاره

خلاصه ساز مخالف

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
عزیزم اینک شوهرم نمیذاره با کسی رفت و امد داشته باشم چی؟من سه سالونیمه ازدواج کردم...حتی ی بارم خونه ...

عزیزم ،مشکل خاصی نیست ،نصف بیشتر آدما همین طوری هستن ،شما بشین باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه ،ایا آدم خجالتیه آیا مشکلش شمایی تو جمع و..بهش بگو اگر اون تو جمع احساس ناراحتی می‌کنه تو هم راضی نیستی اونو ناراحت بکنی ببین اگر مشکلی ندارد شما تو جمع خانوادگی .حاضر بشی و اگر مخالف ،اصلا نقطه ضعف نشون نده و حتی الکی نشون بده ک بخاطر اون حاضری از همه بگذری و فقط بااون  احساس خوشبختی میکنی،فقط وقتی میگه نریم قهر نکن ناراحت نشو فقط لبخند و شادی رو از روی صورتت بردار ی مرد فقط براش لبخند زنش مهمه ،و میتونی برای راهنمایی بیشتر تلفنی ،فقط۱۰تومن بگید تا شماره بزارم

عزیزم ،مشکل خاصی نیست ،نصف بیشتر آدما همین طوری هستن ،شما بشین باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه ،ایا آدم ...

ممنون عزیزم از راهنماییات

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇