2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس من

244 بازدید | 26 پست

سلام دوستان. من مدتهاست با شوهرم به مشکل خوردم. هیچ جایی ازم حمایت نمیکنه حتی وقتی تو بدترین شرایط بودم.بیشتر وضعیت خودش واسش مهمه. کلا احساس میکنم واسش مهم نیستم.یعنی بگم فلان فرد غریبه اینجوری بهم گفته ، فورا از اون طرف حمایت میکنه تا من. خیانت و این چیزا هم قبلا بوده چند باری ولی خب عذر خواهی کرده و گذشته.پشت سرم هم زیاد حرف میزنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه متاسفانه. زودی از کوره در میره. من قبلا خیلی اروم بودم ولی الان منم عصبی شدم تحمل رفتاراش دیگه وا ...

متوجه هستم زندگي با كسي كه منطق نداشته باشه روي خوده ادمم تاثيرشو به مرور ميزاره

اره متاسفانه. بعد که از بقیه حمایت میکنه فقط دوست دارم اون لحظه حرف نزنه. بخدا حرف نزنه هم اتفاقی نم ...

عزیزم بره بعضیا شغل خوب با درامد خوب دارن خدا بیشتر بهشون بده. اماخوب کسی نداره میبینه حسرت میخوره گلگی نداره. شغل خوب باید موقعیتش باشه یا خانوادت اوضاعشون متوسط باشه بتونی درست ادامه بدی یا یکی سرمایه بهت بده یا وام بگیری کسبو کار راه بندازی . وقتی هیچکدوم نیست بعضیا ناچارن حسرت بخورن والا بدبخت بیچاره ها تنبل نیستن

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
عزیزم بره بعضیا شغل خوب با درامد خوب دارن خدا بیشتر بهشون بده. اماخوب کسی نداره میبینه حسرت میخوره گ ...

نه عزیزم منظورم روی خونه و زندگی کسی نیست. مثلا یکی به من توهین کنه شوهرم همینجوری نگاهش میکنه بعد که من از خودم دفاع میکنم میگه شلوغش کردی و از اون طرف حمایت میکنه.وقتی نیاز به کمک و ارامش فکری و روحی دارم فورا میگه من از تو خسته ترم من داغون ترم که حتی یه همدردی هم نکنه