2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سخت

همسر منم چندماهی بیکار بود و من خیلی کمکش کردم اما دنبال کار میرفت و خونه نمی موند

تو اون دوران خیلی تنش داشتیم هم اون از بیکاری اعصاب و حوصله نداشت هم من انقدر حرص خوردم و استرس کشیدم که نگو

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
چقدر سختهمسر منم چندماهی بیکار بود و من خیلی کمکش کردم اما دنبال کار میرفت و خونه نمی موندتو اون دور ...

من هم مخم نمی‌کشه تو خونه هم هیچ کاری انجام نمیده من دو شیفت سرکارم بچم نزدیک پنج سالش هست صبح تا غروب بچمو میزارم خونه پرستار 

خودمو و بچم اسیر شدیم از دست این مرد بی عرضه

اینجوری باعرض معذرت بی عار میشه شغلش چی بود ،حتی شده بفرستش با ماشین تو اسنپ و تپسی کار کنه

کارواش داشت ولی خب قبلا هم پولی به من نمی‌داد صفر تا صد خرج خودم و بچم گردن خودمه

الانم که مغازشو جمع کرده با خیال راحت نشسته خونه

خب من نمیشه نرم سرکار نیروی شرکتی هستم ولی با این وضعیت واقعا خسته شدم

یاحداقل وامی چیزی بگیر کل حقوقتو بده اونجا چیزی نمونه آقا نت بگیره بره اینستا

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤