2777
2789
عنوان

بُکُنید... 👅👅

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 38 پست

باید بهش مسئولیت بدین که اعتماد بنفس داشته باشه

مثلا ظرف بشوره ، سالاد درست کنه باهاتون ،از مهمونا پذیرایی کنه 

کارای شخصیشو خودش انجام بده

هفته ای یکبار چالش بذارین که اتاقشو مرتب کنه

قصه بخون براش

داستان صوتی بذار گوش بده این خیلی به خوش صحبتیش کمک میکنه در نتیجه میتونه از خودش دفاع کنه

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی بی زبونم از بچگی اینجوری بودم دلیلشم اینه خانوادم بهم یاد ندادن چجوری جواب بقیه رو بدم و از خودم دفاع کنم،هرچند خانوادم هم ادمای بی زبونی هستن وقتی یکی حقشون رو میخوره اصلا بلد نیستن دفاع کنن

ولی شما سعی کن تا دخترت کوچیکه بهش یاد بدی در عین با ادب بودن چطوری از خودش دفاع کنه،چجوریشو منم نمیدونم چون گفتم که به منم یاد ندادن، ببرش پیش مشاور

اون تذکر دادن هم که گفتی خیلی تو اعتماد به نفس بچه تاثیر داره،مثلا من یادمه از بچگی بهم میگفتن ساکت باش زیاد حرف نزن چقدر وراجی،یا مدام ازم ایراد میگرفتن و میگفتن تو مثل فلان بچه فلان کار رو بلد نیستی و خیلی چیزای دیگه

پس سعی کن اصلا از دخترت ایراد نگیری و بهش غر نزنی

...
باید بهش مسئولیت بدین که اعتماد بنفس داشته باشه مثلا ظرف بشوره ، سالاد درست کنه باهاتون ،از مهمونا ...

ممنون وقت گذاشتی🌹

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....

بهش کتاب خوندن رو یاد بده

اطلاعات عمومی رو یادش بده (مثل پایتخت کشور ها، شاعر های ایرانی ، شهرای ایران

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
چونکه بلد نیستش چه عکس‌العملی نشون بده.شما باید یادش بدی که از خودش دفاع کنه

ممنون وقت گذاشتی🌹

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....
مشکل رفتار خودتونه عزیزم از چند تا کتاب روانشناسی تربیت فرزند کمک بگیرید نهایت نتوانستید چند پیج ترب ...

ممنون عزیزم🌹

خب بقیه وحشی بار اومدن نباید ما هم گرفتار اونا بشیم. اتفاقا خیلی خوبه این بچه روحیه وحشی گری نداره. ...

ممنون که نظر دادی🌹

بهش کتاب خوندن رو یاد بده اطلاعات عمومی رو یادش بده (مثل پایتخت کشور ها، شاعر های ایرانی ، شهرای ای ...

ممنون🌹🌹

من از بچگی قمه میکشیدم هلیا از من یاد گرفت😂😂

اما الان برعکسه چیزی نمیگم طرف مقابلم هم تا دلش میخواد میتازونه

به ابلفض حلال نیست تنهایی تاپیک عکس و جنجالی و ترسناک میبینین...تگ کنین خمس بدین حلال بشه🙁