2777
2789
عنوان

بُکُنید... 👅👅

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 38 پست

گیر دادن شما اون رو به یه شخصیت وابسته به نظر دیگران تبدیل میکنه.

وقتی بزرگتر بشه استقلال نخواهد داشت

بزرگتر که شد ، درحالت بدبینانه  سرلج میفته باهاتون و کاراشو پنهان میکنه ازتون،حتی اگه کار اشتباهی نکرده باشه.و این بهش شدیدا ضربه میزنه.

و مهم تر از همه اعتمادبنفسش هست که تخریب میشه.

شما اول باید بفکر چاره برای این رفتار خودتون باشید،اگر رفتارتون رو صحیح کنید،تغییر رو رو بچتون احساس میکنید.

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیر دادن شما اون رو به یه شخصیت وابسته به نظر دیگران تبدیل میکنه. وقتی بزرگتر بشه استقلال نخواهد دا ...

بله حق با شماست.ولی اصلا داغون میشم وقتی میبینم نمیتونه از خودش دفاع کنه. ولی باید این رفتارمو تغییر بدم.

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....

فقط تورو خدا اینقدر دیگران رو تو سرش نزن که فلانی چطوره تو عرضه نداری و اینا

چون نتیجه اش میشه منی که اعتماد بنفس ندارم نمیتونم درحد دو کلمه دفاع کنم از خودم و حتی میترسم تو جمع حرفی بزنم و تو ذوقم بزنن خجالت بکشم

به ابلفض حلال نیست تنهایی تاپیک عکس و جنجالی و ترسناک میبینین...تگ کنین خمس بدین حلال بشه🙁
بله حق با شماست.ولی اصلا داغون میشم وقتی میبینم نمیتونه از خودش دفاع کنه. ولی باید این رفتارمو تغییر ...

بچه ی شما ۵ سالشه و در سنی نیست که بخوایید از طریق آموزش و تربیت دادن تغییرش بدین.

بچه ۵ ساله قدرت تحلیل و استدلال نداره و رفتار و اخلاقش انعکاس رفتار خودتونه.

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

فقط تورو خدا اینقدر دیگران رو تو سرش نزن که فلانی چطوره تو عرضه نداری و اینا چون نتیجه اش میشه م ...

دقیقا همین کارو میکنم مثلا میگم فلانی از تو کوچیکتره ولی خیلی زرنگه. ولی دیگه میخوام رفتارمو عوض کنم.کتاب میخرم میخونم راجبش

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....
دقیقا همین کارو میکنم مثلا میگم فلانی از تو کوچیکتره ولی خیلی زرنگه. ولی دیگه میخوام رفتارمو عوض کنم ...

موفق باشی..این رفتار بدترین ضربه ممکن رو به آدم میزنه بزرگ و کوچیکم فرق نداره

به ابلفض حلال نیست تنهایی تاپیک عکس و جنجالی و ترسناک میبینین...تگ کنین خمس بدین حلال بشه🙁
بچه ی شما ۵ سالشه و در سنی نیست که بخوایید از طریق آموزش و تربیت دادن تغییرش بدین. بچه ۵ ساله قدرت ...

ممنون وقت گذاشتی🌹

خیلی خوبه نظراتت