2777
2789
عنوان

دلم امشب خیلی گرفته

76 بازدید | 7 پست

خونم بفروش نمیره خیلی غصه میخورم میخام عوضش کنم مشتری میاد اوکی میشه قول میده بعد یکدفه پشیمون میشه خیلی دلم گرفته خداهم صدامو نمیشنوه ختم سوره واقعه خوندم دلم گرم بود ک صد درصد جواب میگیرم ولی هیچ 

خوشبحالت ک دردت اینه.

بذار من دردمو بگم شاید آروم شی.

مامانم دارن نابینا میشن بخاطر تحریم بودن قرصش.

و من دارم خودمو ب هر دری میزنم تا تهیش کنم اما آب پاکی رو ریختن رو دستم ک نگرد چون دوساله تحریمه.

❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز 🌹

اگه دوست داری ی سر ب اخرین تاپیکم بزن شاید ب دردت بخوره ❤️

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

دل من خیلی وقته که گرفته...نه از اینکه خونمون فروش نمیره!

ای کاش فقط این بود😞

آبرومون در خطره🥺دعا کنین...

انشاالله خونه شما هم به خیرو خوشی فروش میره و یکی بهترشو میخرین🤲🏻💫🥲

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...