2777
2789
عنوان

کولر واسه خوزستان چه مارکی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4270 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یه مغازه هست اقساط میخواد بده مجبورم از همون بخرم دیگه نمیدونم چجورین

ب دلت بد راه نده با گارانتیم بگیر

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اگه آشنا داری از بانه برات بیاره خوبه ولی کلاه سرت نره . گری گلد موتور سنگین . 24هزار 10الی13تومن و ...

۳۰ هزار الان خیلی گرون تره ۲۳ میلیون شده

بعدشم من میخوام اقساط بخرم از خیابون ادهم

ببخشید متوجه نشدم یعنی چی؟

واسه مناطقی که دمای هواش تا 60 درجه میرسه، مثل اهواز، زاهذان، زابل، کلا شهرهای گرمسیری کولر گازی میخرن که حاره ای است، اصطلاحا میگن کمپرسورش T3 یا همون تروپیکال هست. این نوع کولر تو اون مناطق جواب میده و سرمایش خوبی داره 

اگه آشنا داری از بانه برات بیاره خوبه ولی کلاه سرت نره . گری گلد موتور سنگین . 24هزار 10الی13تومن و ...

عزیز من،، موتور سنگین چیه، مگه گوسفنده که سبک و سنگین داشته باشه، آب نمک بهش دادن که سنگین شده؟ موقع خرید باسکول با خودتون می‌برید، کولر رو وزن میکنید که کدوم سنگینه و کدوم سبک؟ 😐😐😐

اینا حرفای صد من یه غازی است که کلاهبردارای بانه و مریوان میزنن، گری گارانتی اصلیش میشه شرکت تهویه نیا، اگه گری با گارانتی تهویه نیا خریدی، برند گری خریدی، با این گارانتی نخریدی، یعنی گری نخریدی، اون کولر گری نیست. گری تو سری معمولی و پرمصرف یه مدل داره اونم S4matic میشه و تو سری اینورتر هم یه مدل داره میشه isave شرکت گری سری گلد نداره، اون برند جنرال هست که گلد داره، جنرال هم یه کولر قاچاقی است که هیچ شرکت معتبر خدمات پس از فروش ندارد.، این برند قاچاق رو برادران زحمتکش بانه ای به برندهای دیگه تبدیل میکنن و قالب مردم میکنن و ملت هم به‌به و چهچه میکنن که کولر برند معروف رو ارزون خریدن، طرف مگه دیوونس برند معروف که قیمتش گرونه رو بیاد ارزون بفروشه؟ کدوم شرکتی از یه ظرفیت کولر گازی 2 مدل بزنه؟ تو کدوم برند دیدید که بگن سامسونگ یا ال‌جی موتور سبک و سنگین دارن؟ تلویزیون، برند جی پلاس قهرمان تازه نفس رو تبلیغ میکنه کی گفته کولر جی پلاس با موتور سنگین؟ چنین چیزی وجود نداره، اینا تولیدات بانه ای هاست، کولر 12000 رو تو کارتن 18000 میذارن میگن این کولر 18000 موتور کوچیک یا سبکه، در اصل شما کولر 12000 دارین میخرین نه 18000 اما پول 18000 رو ازتون میگیرن، 18000 اصلی رو تو کارتن میذارن میگن این 18000 موتور سنگین یا موتور بزرگه 

از بانه کولر میخرین برندی که خورده رو با ناخن جدا کنید ببیند برند اصلی چی نوشته