2777
2789

آخ یادتونه دور هم جمع شدنا و وسطی بازی کردنای دسته جمعی در حالی که تورو میزاشتن نخودی و خودتو میکشتی که آقاااااا منم بزنین منم وجود خارجی دارم😂😂یا مثلا اون سنی که تباه بودی با دوستات دنبال گنج میگشتین  نقشه گنج میکشیدین میرفتین دنبالش

خدایی اصلا یه فازی بودیما خیلی حال میداد 

دوس دارم برای یه بار دیگه هم که شده اون حس و حالو تجربه کنم

شما چی 

بیاین خاطرات دوران بچگیتونو شیطنتاتونو شلوغ کاریا و کلا هرچیز شیرینی که شمارو یاد اون دوران میندازه تعریف کنید برای دقایقی هم که شده فلش بک بزنیم به قدیما🎬🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراا من الان وسط راهنمایی ام احتمالا بزرگتر شم دلم میخواد برگردم به این سن

برای من و خونوادم دوران خوبی نبود عزیزم سختی و هر چی مشکلات و خاطرات و اتفاق بده مال اون دوران ولی از راهنمایی به بعد خیلی بهتر شد برای همین دوست ندارم برگردم مثلا سن های 4 تا 13

خیلی خیالاتی بودم بیش از حد چون هیچکس نبود باهام بازی کنه خودم همش بازی میکردم باخودم مثلا تصور می‌کردم خرم سلطانم لباس عقد مامانمو میکردم 😂  ووووو یادم رفته ولی خوب خیلی خوش  گذشت 

شیطنتم این بود پسر دایی داشتم همسن بودیم خیلی اذیت میکرد یه بار شیر عالیس آورده بود گذاشت در یخچال منم رفتم ریختمش توش چایی سرد نمک پرش کردم با فلفل گذاشتم در یخچال همانا زندگیم امد ازش خورد فک کرد کلر پسر دایم با چوب زدش😂