2777
2789
عنوان

کسی هست اینجاکه بخواد برا چهارمین سال پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 71 پست
عجیبه که منم رشتم کامپیوتره میخوام انصارف بدم😐🤧 برا دندون🤦🏻‍  رفیقام همون حقوق و پزشکی می ...

انصراف بدی بعدش نمی تونی بیای درسای دبیرستان و از اول بخونی افسرده میشی اونوقت خوش بحالت خیلی خوبه رشتت😢😢😢😢  

برای من بزرگترین معجزه همین است که من وجود دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامپیوتر که خیلی خوبه  بازار کارشم خوبه تو شهرای بزرگ چرا انصراف ؟

اره بخدا همینی هست که میگی

حالا درسته یکی از ایرادش اینه که شهر بزرگ نیستیم

ولی میدونم که کامپیوتر بخونم موقعیت های خوبی در انتظارنه

ولی نمی دونم چرا همش عین عقده ای ها تو گلوم گیر کرده دندون

هرچی دندون پزشک میبینم دلم خون میشه

هی پیش اونا احساس حقارت میکنم

همش با اه جسرت نگاهشون میکنم

خسته شوم از این حس

میخوام از شرش خلاص شم

سلام عزیزم تو اسمونا دنبالت میگشتم روانشناسی میخونی؟خوبه؟رشته سختیه؟میشه از پسش برومد؟

سلام عزیزم . رشته ی آسونی نیست . ولی اگه درس خون باشی از پسش بر میای . معدل من ۱۹/۴۲ هست .

👌👌👌👌نزدیک بود کلاه بره سرم بر اثر بی تجربگیم خدا روشکر زود فهمیدم

عزیزمم

پیرا ها رو همه بزن از شهر خوب شروع کن به شهر بد. اول شهر خوب ترم مهر بزن بعد شهر خوب ترم بهمن بعد شهر بد ترم مهر و شهر بد ترم بهمن

بعدم پردیس ها رو بزن 

این نظر منه البته با وضع مالی خودم سنحیدم

یه دختر ترک . سارای هستم 
سلام عزیزم . رشته ی آسونی نیست . ولی اگه درس خون باشی از پسش بر میای . معدل من ۱۹/۴۲ هست .

وای چه معدل خوبی ببخشید میشه چند تا از کتابایی که استاداتون معرفی کردن رو بهم بگی فضاشو ببینم چطوره من میخوام تغییر رشته بدم الان حسابداری میخونم بین رشته مشاوره و روانشناسی موندم نمیدونم کدومو بخونم  بازار کارش خوبه؟

👌👌👌👌نزدیک بود کلاه بره سرم بر اثر بی تجربگیم خدا روشکر زود فهمیدم

البته رشته هم بسنج مثلا یه رشته رو خیلیی دوس داری پس حتی شهر بد و ترم بهمنش هم می ارزه به یه رشته دیگه

یه دختر ترک . سارای هستم 
اره بخدا همینی هست که میگی حالا درسته یکی از ایرادش اینه که شهر بزرگ نیستیم ولی میدونم که کامپیوتر ...

میفهمم چی میگی 

منم به پزشک ها این حس و دارم . این بخاطر جو جامعه ست که خیلی این رشته ها رو بالا برده . عین دهه ۸۰ که همه عقده مهندس شدن داشتن . الانم که کنکور تجربی عین جنگ شده تا یه امتحان ساده . من که کلا بوسیدم گذاشتم ‌. تعداد داوطلبا ۶۰۰ هزار نفره و ظرفیت قبولی ۵۰ هزار نفر . عملا هیچی .