2777
2789
عنوان

کسی هست اینجاکه بخواد برا چهارمین سال پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 71 پست
اره بخدا همینی هست که میگی حالا درسته یکی از ایرادش اینه که شهر بزرگ نیستیم ولی میدونم که کامپیوتر ...

الان تو ریاضی خوندی این همه سال  بعد یهو میخوای تغییر  فاز بدی  بهترین زشترو داری بخدا

برای من بزرگترین معجزه همین است که من وجود دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازار کار حسابداری که خیلی خوبه ؟ چرا میخوای تغییر رشته بدی ؟

ازش بدم میاد دوترم رفتم اما هیچی حالیم نیست من درسای حفظی مفهومی مثل زیست رو دوست دارم 

میشه سوالام جواب بدی لطفا

چرا درسای دبیرستان از دانشگاه که سخت تر نیست🤧

درسته ولی به اینکه فکر میکنی امسال کنکور داری؟ و داری؟ برا کنکور میخونی استرس میگیره ادمو درسته درسای دبیرستان  سخت تر نیس

ازش بدم میاد دوترم رفتم اما هیچی حالیم نیست من درسای حفظی مفهومی مثل زیست رو دوست دارم  میشه س ...

اگه بخوای روان بخونی باید از صفر شروع کنی چون نیاز به ۲ تا مدرک پشت هم داری واسه کار . کتاب روان شناسی عمومی هیلگارد کتاب خوبیه واسه آشنایی با این رشته . میتونی از روان شناسی عمومی حمزه گنجی هم استفاده کنی .

نمی دونم چرا اینجوری شده هیشکی از رشته ش راضی نیست😑

کدوم دانشگاهی نمی دونم چرا نمیتونم بهت حق بدم که رشتتو دوس نداشته باشی😂😂

درسته ولی به اینکه فکر میکنی امسال کنکور داری؟ و داری؟ برا کنکور میخونی استرس میگیره ادمو درسته درسا ...

چی بگم والا

خودمم موندم

یه روز اینوری هستم یه روز اونوری

خدا به دادم برسه دارم پاره میشم دیگه🤦🏻‍😑🤧😂

البته رشته هم بسنج مثلا یه رشته رو خیلیی دوس داری پس حتی شهر بد و ترم بهمنش هم می ارزه به یه رشته دی ...

اره دیگه مشاور خودم گفت برا اصمینان خاطر اولویتای اولتو پزشکی و دندون ترم دو و شهرای محرو بزن احتمالش بسیار کمه ولی خب ضرر نداره بعد فیزیو بزن بعدش برو رو پرستاریو هوشبریو اینا ک مد نظر خودته دارم همین کارو میکنم نظر شا چیه؟؟

اگه بخوای روان بخونی باید از صفر شروع کنی چون نیاز به ۲ تا مدرک پشت هم داری واسه کار . کتاب روان شنا ...

والا من استخدامی اموزش پرورش که نگاه کردم اموزگار ابتدایی دبیر اجتماعی و مشاور مدرسه همه با لیسانس میگرفت که  

نظرت درمورد رشته مشاوره چیه؟

والا من استخدامی اموزش پرورش که نگاه کردم اموزگار ابتدایی دبیر اجتماعی و مشاور مدرسه همه با لیسانس م ...

اون صرفا استخدامیه عزیزم . ممکنه قبول بشی یا نشی . ولی اصل کار این رشته تو کلینیک های روانه که با دو تا مدرک روان شناسی استخدام میکنن . مشاوره هم خوبه ولی مشاور روان درمانی بلد نیست .