بمونه من خیلی افسرده شدم برا این موضوع که فک میکنم کسی مثه من وجود نداره که برا ریاضی بخواد چهار سال کنکور بده من یه سال دانشجو بودم ولی چون رشتمو دوست نداشتم انصراف دادم الان افسرده و عصبی شدم نمیتونم درس بخونم از طرفی هم دوس ندارم نخونم و بشینم خونه و خیلی پشیمونم ازانصراف دادنم بنظرتون میشه انصرافو پس گرفت ?
ازش بدم میاد دوترم رفتم اما هیچی حالیم نیست من درسای حفظی مفهومی مثل زیست رو دوست دارم میشه س ...
اگه بخوای روان بخونی باید از صفر شروع کنی چون نیاز به ۲ تا مدرک پشت هم داری واسه کار . کتاب روان شناسی عمومی هیلگارد کتاب خوبیه واسه آشنایی با این رشته . میتونی از روان شناسی عمومی حمزه گنجی هم استفاده کنی .
البته رشته هم بسنج مثلا یه رشته رو خیلیی دوس داری پس حتی شهر بد و ترم بهمنش هم می ارزه به یه رشته دی ...
اره دیگه مشاور خودم گفت برا اصمینان خاطر اولویتای اولتو پزشکی و دندون ترم دو و شهرای محرو بزن احتمالش بسیار کمه ولی خب ضرر نداره بعد فیزیو بزن بعدش برو رو پرستاریو هوشبریو اینا ک مد نظر خودته دارم همین کارو میکنم نظر شا چیه؟؟
والا من استخدامی اموزش پرورش که نگاه کردم اموزگار ابتدایی دبیر اجتماعی و مشاور مدرسه همه با لیسانس م ...
اون صرفا استخدامیه عزیزم . ممکنه قبول بشی یا نشی . ولی اصل کار این رشته تو کلینیک های روانه که با دو تا مدرک روان شناسی استخدام میکنن . مشاوره هم خوبه ولی مشاور روان درمانی بلد نیست .