2777
2789

سلام

تو تاپیک قبلی نوشتم دعام کنین بمیرم‌

حالا میخوام بگم چرا

من یه خواهر زبون نفهم ۸ ساله و یه داداش پر سر و صدای ۵ ساله یه مامان بسیار لجباز و هرجایی هم که فکر کردین بم فحش داده و میده و یه بابایی که هر لحظه دیگران و با من مقایسه میکنه و همه رو تو سرم میزنه

خونه ما یه خونه خیییییییییییییلی کوچیکه با فقط یه اتاق خواب

خونمون پنجره به هیچ جاااا نداره جوری که  وقتی بارون میاد حتی دستمو نمیتونم زیرش بگیرم یا بوشو حس کنم

انتظار دارن درسم خوب باشه و با دقت بخونم درسامو ولی اینجوری نیس

من نمیتونم بین این همه سر و صدا درس بخونم نمیشه تمرکز گرفت

امروز رفتم کلاس پیانو ببینم اگه دوست داشتم برم کلاس بعد تو راه برگشت مامانم گفت : کثافت بجای این غلطا برو درستو بخون یه خری بشی . کی تو موسییقی و پیانو به یه رسیده که تو احمق میخوای بشی

البته من سه تارم دوست دارم شاید اونو برم نمیدونم ولی میخوام بش ثابت کنم که اونی نیسم که فکر میکنن

شمام بگید یه ذره دور هم حرف بزنیم 

دیدم هر وقت که میبینمت نمیتونم چشامو از روت بردارم یاد آفتابگردون افتادم ... (بردیا بهادر)

کاشکی مشکل منم این ها بود😭😭😭😭

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

همع تاپیکا ک بدبختی ان بازم بیان بدبختی بگن؟😖حال یه ایران بده

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته عزیزم  مامانتو راضی کن باشگاه یا همین کلاسا موسقی برو که اگه از درس چیزی نشدی از این ...

16سالمع آره درس که مهمه برام ولی باید کنارش یه هنری یاد بگیرم که حداقل اگه لا درسم به یه جایی برسم میتونستم کم کمش معلم زبان بشم تهش 

ولی بابام میگه میترسم با آدمای بدی همنشینی کنی و ... 😵😑

من دیگه رد دادم

دیدم هر وقت که میبینمت نمیتونم چشامو از روت بردارم یاد آفتابگردون افتادم ... (بردیا بهادر)
16سالمع آره درس که مهمه برام ولی باید کنارش یه هنری یاد بگیرم که حداقل اگه لا درسم به یه جایی برسم م ...

میگفتی یعنی چی همجا آدم خوب بد هست اگه اینجوره منو تو اتاقی زندانی ون راحت شی ببخشید ولی سطح فرهنگ خانوادت پایینه 

شاید خدا برات دری باز کرد راحت شدی