2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا با اینکه قبول شدم بعضیا میگن برو نمونه نمیدونم واقعا راست میگن یا نه حسادت میکنن که قبول شدم ...

اخه عزیزم اونجا شرایط خیلی سخته همه ام در حد نخبه ان 

اگه در اون حدی برو ولی اگه دانش اموزی هستی که حساسی داگه تو محیطی قراربگیری که چندنفر ازت بالاترن تو جا بزنی و روحیتو ببازی برو نمونه

دیگه کنکوری نیستم  
جفتشو قبول شدم نرفتم چون خودم دوست نداشتم تو اون فضا باشم  بازم بستگی به خودت داره اگه از پسش ...

مگه چجوریه فضاش؟ ما تیزهوشان تو شهرمون بهترین جو رو داشت بقیه مدارس اکثرا دنبال دوس پسرو مشروبو مواد بودن.. اما تیزهوشان اکثرا بچه های دکترو معلم و باادب بودن

واقعا خداروشکر که قبول شدم رفتم تیزهوشان اصنم پشیمون نیستم

مگه چجوریه فضاش؟ ما تیزهوشان تو شهرمون بهترین جو رو داشت بقیه مدارس اکثرا دنبال دوس پسرو مشروبو مواد ...

خب شهر به شهر متفاوته عزیزم 

ما شهرمون جو همه مدارس خوبن و بنظرم همه چیزم بستگی به خودت داره 

من راهنمایی نمونه بودم (کلا تیزهوشان ازمون ندادم واس راهنمایی)بعد بچه ها درحد مرگ رقابت داشتن و منم اونجوری شده بودم طاقت نداشتم ببینم من ۱۹ونیم شدم یکی ۲۰ 

واینکه نرفتم مدرسه خاص تا وقتم ازاد تر باشه تا کنکوری بخونم که شانس من وسط یازدهم کرونا شد و هنه شرایط یکسان شد 

من عرض کردم خودم نمیتونستم کنار بیام

دیگه کنکوری نیستم  
به خدا با اینکه قبول شدم بعضیا میگن برو نمونه نمیدونم واقعا راست میگن یا نه حسادت میکنن که قبول شدم ...

واااای بخدا اصلاااا گوش نده 

بیشتر پزشکا و مهندسا و رتبه های خوب کنکور مال تیزهوشان بودن...باور کن الان مردم میلیونی خرج میکنن تا تیزهوشان قبول شن

خودمم آبجیم امسال هشتمه کتاب تست و ....خریدیم سال نهم تیزهوشان بیاره بخدا

گوووول اصلا نخووور اصلااااا و ابدا

بخدا اگه قبول نکنی خیلی ضرر کردی