ابلیموزعفرون نمک پیازرنده شده فلفل وزردچوبه ولی کلابایدنیم ساعت تا45دیقه توموادباشه وگرنه له میشه
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
اول بهش نمک و فلفل و دارچین و یکم زردچوبه بزن با دستت ب همه جای ماهی اغشته کن..بعد زرده تخم مرغ رو هم ب همه جای ماهی بده و زعفرون هم همینطور و در اخر بغلتون توی ارد و با روغن داغ سرخش کن
من پیلز رنده میکنم حسابی آبشوره میگیرم تفاله شو میریزنم آبشو با آبلیمو و نمک و گلپر و فلفل و ادویه مخصوص ماهی قاطی میکنم بعد ماهی قزل آلا رو توش میخوابونم بعد یکساعت سرخ میکنم
اگه فیله هس..میتونی داخل بشقاب ارد..نمک..زردچوبه..فلفل سیاه..هرچی ادویه خووشمزه داری پودر سیر اویشن فلان..همه رو مخلوط کنی بعد ماهی رو بغلتونی داخل مواد اردی سرخ کنی..من داخل ارد کنجد هم میربزم خوشگل میشه😁