2777
2789

ابلیموزعفرون نمک پیازرنده شده فلفل وزردچوبه ولی کلابایدنیم ساعت تا45دیقه توموادباشه وگرنه له میشه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بهش نمک و فلفل و دارچین و یکم زردچوبه بزن با دستت ب همه جای ماهی اغشته کن..‌‌بعد زرده تخم مرغ رو هم ب همه جای ماهی بده و زعفرون هم همینطور و در اخر بغلتون توی ارد و با روغن داغ سرخش کن

من تیغاشو در میارم شکم پر درست میکنم داخل توستر😋

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

من پیلز رنده میکنم حسابی آبشوره میگیرم تفاله شو میریزنم آبشو با آبلیمو و نمک و گلپر و فلفل و ادویه مخصوص ماهی قاطی میکنم بعد ماهی قزل آلا رو توش میخوابونم بعد یکساعت سرخ میکنم 

😔

اگه فیله هس..میتونی داخل بشقاب ارد..نمک..زردچوبه..فلفل سیاه..هرچی ادویه خووشمزه داری پودر سیر اویشن فلان..همه رو مخلوط کنی بعد ماهی رو بغلتونی داخل مواد اردی سرخ کنی..من داخل ارد کنجد هم میربزم خوشگل میشه😁

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑