2777
2789
عنوان

خانوما خبر خوب ،مربی ورزش هستم هر سوالی دارید درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 45 پست
نه عزیزم کلی ورزش برای لاغر کردن بازو داریم ،سفت کردن بحش جداست

میشه بگین چ ورزشایی

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من طبق برنامه پیش میرفتم تا اینکه کرونا گرفتم و حالم زیاد خوب نیست ورزش کنم بعد از خوب شدنم شر ...

خب اگر مشکل برات پیش نیومد ک تاثیرش بهتر بود ولی به اجبار مشکلی ندارد البته سعی کن سلامتی کامل تو ک بدست آوردی توی اولین فرصت شروع کنی

برای اینکه قدم بلند شه چه کارایی بکنم و چه ورزشهایی ؟

تمرینات کششی با تمرکز بر روی عضوهایی که قابلیت رشد دارند مانند پاها و ستون فقرات در افزایش قد موثرند. استخوان‌ها در این نواحی با کمک غضروف‌ها به یکدیگر متصل شده‌اند و تمرینات کششی باعث می‌شوند شما این غضروف‌ها را از حالت فشرده خارج کنید.

یوگا،بارفیکس ،شنا،مارکبری و...

خانوم گلی مهربونم.من پودرچاقی میخورم بنظرت برنامه بزرگ‌کرون ب اسن بگیرم از نت میتونم رو با سنم کارکن ...

نه عزیزم حرکت ورزشی مخصوص همون قسمته ،ولی رژیم روی صورت تاثیردارع

سلام برای چاق شدن وعضله سازی حتما بایدبریم باشگاه؛یعنی ورزشی نیست خونه انجام بدیم 

دمبل بزن و از گوگل نرم افزارهای مخصوص هست هنگام ورزش شیرینی و آبمیوه بخور

نه عزیزم حرکت ورزشی مخصوص همون قسمته ،ولی رژیم روی صورت تاثیردارع

رژیم ندارم والا پودرمیخورم ک چاق شم..بنظرشمااین برنامه های افزایش باسن ک تو پلی استور وفروشگاه پلی گذاشتن معتبرن یافقط تبلیغه؟اخه من باشگاه نمیرم هالترو دمبلم ندارم خالی خالی میشه باورزشای مخصوص ب اسنمو تپلتر کنم؟

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
میشه بگین چ ورزشایی

بنشینید ، پاهای خود را بگیرید و به هم بچسبانید.

دستان خود را بر روی زمین بگذارید، شانه هایتان را از هم باز کنید و پاها را پشت باسن بگذارید.

انگشتان دستتان باید به باسنتان اشاره کنند.

زانوهای خود را خم کنید و پاهای خود را روی زمین بگذارید.

بازوهای خود را صاف کنید و باسنتان را بالا بیاورید.

این کار وزنی را به روی بازوهایتان وارد می کند.

با کمک دست راستتان که هنوز هم صاف است، آرنج چپ خود را خم کنید، باسنتان را پایین بیاورید. به زمین نباید برسد.

حالا همین حرکت را با بازوی دیگرتان تکرار کنید.

این ورزش خوبیه البته دمبلم خوبه