سلام خانمها خوبین؟ من شوهرم شغلش ازلده ماهی دو یا دو و خورده ای در میاره ک حدود ی تومنش میره براکرایه خونه و اب و برق و اینا. اوندفعه بهم گفت موهاتو ی رنگ قشنگ جدید بزن منم چون سالهاس رنگ نکردم رفتم ی سر امار گرفتم دیدم ی رنگ ساده از پونصد شروع میشه. دکلره دیگه ی تومن ب بالا. منم عذاب وجدان گرفتم بخوام ی تومن از شوهرم ببرم بدم رنگ مو ک بعد دوهفته هم میره. جونش در میاد تا دو قرون پول در بیاره. خودش چند وقته میخاد شلوار کتان و کفش بخره هی پولمون نمیرسع. حالا میگه عیب نداره ی تومن برات جور میکنم رنگ کن. چیکار کنم به نظرتون؟ ازش بگیرم؟ گناه نداره؟ دلم راضی نمیشه ب خدا. شما تو این شرایط چه میکردین
خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت.
خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هب خودش بهت میگه ینی دلش میخاد برو رنگ کن کاری ب گرونی نداشته باش
اخه من گفتم اول خودت شلوار و کفش مهمتره بخر من بعدا رنگ میکنم.