2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ حالتهایی داری؟ و کیا تشدید میشه

سر درد لثه درد احساس فشار تو گلو ترس فکرو خیال وسواس فکری  احساس گر گرفتی تو دست پا درد قفس سینه حس دیونگی و مرگ از خواب بیدار شدنی بیشتر میشه

عزیزم از رو علائم اینترنت اصلا اعتماد نکن....من اسید معدم شدید بود و معدم عصبی...یه حالتهایی میشدم..رفتم اینترنت نگاه علائم کردم نوشته بود که پانیکه....از اون روز زندگیم داغون شده...الان یه هفته با گریع از خواب بیدار میشدم و با گریع میخابیدم....امروز رفتم دکتر گف هیچیت نیست فقط اسید معدته..و همین که همش گریع میکنی معدت بدتر میشه...فهمیدم من اصلا پانیک ندارم خاک بر سرم...چقد الکی گریه کردم و شوهر و مامان و بابامو ناراحت کردم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
سر درد لثه درد احساس فشار تو گلو ترس فکرو خیال وسواس فکری  احساس گر گرفتی تو دست پا درد قفس سین ...

منم همین جوریم کلااا صب ک از خاب پامیشم ی حس ترس و نگرانی و اضطراب تو وجودمه و انگار از همه چی میترسم و شبا هم کابوس میبینم ....هعییی خدایاشکرت

به من دکتر گفت

آها...پس دکتر گف...ان شالله که بلا دور باشه عزیزم...ببخشی فکر کردم خودت حدس زدی...شرمنده

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم