2777
2789

تو همین نی‌نی سایت تاپیک ها را نگاه کنید عروس با هزار دلخوشی میره تو یه خانواده مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری میریزن سرش 

مادرشوهر پیر و بی کس میشه عروس شروع میکنه چزوندن 

زن و شوهر به هم رحم نمیکنن

پدر و مادر به بچه‌هاشون موقع نیاز رحم نمیکنن

بچه‌ها به پدر و مادر پشت میکنن

خواهر برادر ارث هم را بالا میکشن

معلم تو مدرسه بچه‌ها را کتک میزنه

تو ادارات میریم تا جایی که بشه جلومون سنگ میندازن 

به زن حامله رحم نمیکنن

به اونی که بچه‌دار نمیشه تیکه میندازن

انگار هر کس فرصتی برای ضربه به دیگری داشته باشه کوتاهی نمیکنه 

چی شد که اینجوری شدیم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

چن روز خرید اینترنتی داشتم اونم اعتباری بعد همسایه امون جلوم گرفته خرید و فروش می‌کنی تو‌خونه؟!گفتم نه گفت و این همه چه خریدی چقد پول دارین خوشبحالتون گفتم وا وسایل لازم دارم خریدم اونم اعتباری خیلی بهم ریختم چقد حسود

از وقتی که زندگیا سخت شد

یعنی چون زندگی هامون سخت شده ما هم زندگی بقیه را سخت میکنیم آره واقعا اکثر آدما چشم دیدن خوشی دیگران را ندارن چون خودشون تو عذابن میخوان بقیه هم عذاب بکشن که دلشون آروم بگیره تو بدبختی تنها نیستن