2777
2789

کیا بچه ندارن وتنهان،با تنهایی چیکار میکنید

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه گل پسر دارم انشالله خدا نصیب بقیه منتظرا هم بکنه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
بچه ندارم  تنهام  لذت میبرم از تنهاییم  خیلی ارتباط با افراد رو دوست ندارم

چن سالتونه 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

مجردم و مستقل همیشه تنهام تو خونه مگر اینکه داداشم و مامانم اینا سر بزنن بهم😑

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

مجردم و مستقل همیشه تنهام تو خونه مگر اینکه داداشم و مامانم اینا سر بزنن بهم😑

منم یه ادم تنهام،بعضی وقتا خسته میشم،ولی کلا تنهاییمو دوست دارم

منم بچه ندارم. خیلی وقته عادت کردم و با این قضیه کنار اومدم. اصلا باهاش مشکلی ندارم. فیلم‌میبینم کیک میپزم کارخونه انجام‌میدم.خیاطی میکنم

.به نام خدای رنگین‌ کیان .کاش بد نشود آخر این قصه ی بد . ایران همیشه عزادار.ایران همیشه گریان.ایران همیشه غمگین.
منم متاهلم،بچه ندارم

شاغلم و کلاس های مختلف میرم 

با این حال توی محیط کار خیلی با اطرافیان گرم نمیگیرم همینطور توی محیط کلاس 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
منم بچه ندارم. خیلی وقته عادت کردم و با این قضیه کنار اومدم. اصلا باهاش مشکلی ندارم. فیلم‌میبینم کیک ...

اینجوری خیلی خوبه انگیزه دارید امیدوارم توهمه مراحل موفق باشید،چن سالتونه

شاغلم و کلاس های مختلف میرم  با این حال توی محیط کار خیلی با اطرافیان گرم نمیگیرم همینطور توی ...

میشه بگید چه کلاسایی میرید،میخوام به تنهاییم سرو سامون بدم