2777
2789

چقدر ادمها زود عوض میشن به راستی که شدیدترین و عاشقانه ترین عشق ها هم روز تبدیل به خاکستر میشن وکالت طلاق دارم ازش الان یک هفته ست که اصلا ندیدمش دریع از یه زنگ و پیام هر چند که خطم خاموش بود ولی خب باز زنگ میزد الان که خطمو روشن کردم میفهمیدم دیگه قبلا حرف جدایی میشد خودشو میکشت همیشه میگفت من طلاقت نمیدم من عاشقتم من بدون تو میمیرم نمیتونم که فراموشت کنم از یک ماه پیش خیلی بهم بی توجه و سرد شده بود فکر کنم یکی وارد زندگیش شده هیچی ندیدما فقط حدس میزنم اگه این موضوع بهم ثابت بشه همین فردا اقدام میکنم واسه طلاق چون مردی که با یه لبخند و توجه زن دیگه بخواد بره اون مرد زندگی نیست بدرد زندگی هم نمیخوره این مرد و باید برینی بهش صرفا بری پی کارت تو بد دو راهی موندم توی موندن و رفتن گیر کردم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مهریه تو بزار اجرا بجایی اینکه درخواست طلاق کنی چون اگر درخواست از سمت زن باشه مهریه و نفقه یه مقداری بهت طلاق میگیره نه همش

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چند ساله ازدواج کردین

دوساله

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من تایپکای قبلتو خوندم بنظرم داری الکی و ب راحتی زندگیتو از دس میدی بجای اینکه اینقدر منتظر بمونی شو ...

آره خودمم به همین نتیجه رسیدم گلم دیشب که خطمو روشن کردم خودش بهم زنگ زد امشبم میاد خونه