2777
2789

من قبلا خیلی کم اشتها بودم و وزنم هم نرمال بود قد ۱۵۴ وزنم هم ۵۲ بود ولی چند سالی بود خیلی اشتهام زیاد شده بود وزیادی پرخوری میکردم و عاشق شیرینیجات بودم ۶۵ کیلو بود بعد از اینکه پسرم از شیر گرفتم شدم ۶۸ دیگه قابل تحمل نبود الان رژیم گرفتم صبحانه کامل میخورم میان وعده یک میوه نهار هم یک کم حجم اش کمتر کردم که پرخوری نکنم عصر هم هویج یا سالاد مصرف میکنم شبا در حد دو یا سه لقمه شام سبک میخورم یا یک لیوان شیر که برنم ضربه نخوره خیلی از ریزش مو میترسم نمیخوام برا بدنم ضرر داشته باشه. قرص اهن وویتامین هم مصرف میکنم با آب فراوان تو ۱۰ روز از ۶۸ رسیدم به ۶۵ ممنون میشم راهنمایی کنید البته بگم کالری شماری بلد نیستم و حوصله کالری شماری ندارم فقط حجم غذام کم کردم چون پرخوری میکردم امیدوارم نتیجه بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون حجم غذا هاتو هم کم کنی خوبه ..

ولی نهار حذف کنی بجاش میوه بخوری بهتره ..من الان نهار نمیخورم ..کلی کم کردم ...کلن چ طب سنتی و علم پزشکی نهار توصیه نشده ..نخوردنش هیچ اشکالی ایجاد نمیکنه

من همون lili90m سابقم .کاربر قدیمی .پکیدم   ...

من قرص اهن میخورم با قرص جوشان ویتامین  c ولی میخوام برم مولتی ویتامین اش بگیرم که همه ویتامین ها داشته باشه ماهی یکبارم قرص ویتامین دی میخورم لبنیاتم مصرف میکنم که ریزش مو نگیرم 

عزیزم‌الان دیدم مشکل مشابه داشته گفتی ازت بپرسم منم پسرم ۱۲روزشه آزمایش غربالگری تیروییدش مشکوک و رو مرز بود و از بهداشت گفتن ببرمش آزمایش وریدی.

جوابش دیشب اومد ۱۱ بود.تا ۹ونیم نرمال اون آزمایشگاه بوده که خب مال بچه ی من بالاتر از نرماله و احتمالا قرص براش شروع میشه.فردا قراره ببرمش متخصص غدد کودکان و احتمال زیاد دارو بهش بده اما خیلی ناراحتم براش.

میدونم چیز خاصی نیس و فقط یه قرصه اما نمیدونم چرا دلم گرفته😭

میخواستم ببینم احتمال داره بعد یه مدت بهتر بشه تیروییدش؟

چون خودمم کم کاری تیرویید دارم اما فقط تو بارداری و خفیفه و با قرص پایین میاد.

کسی رو میشناسید که بهتر شده باشه؟