2777
2789

وقتی تومزاج شناسی آنلاین جواب سوالارو دادم گفت صفراوی هستی همممه ی مشخصات شخصیتیش بهم میخورد ولی من نمیتونم سردی زیاد بخورم حالم بد میشه سردی میخورم بداخلاق میشم ووقتی گرمی بخورم انگار حالم بهتره حالا گیج گیج شدم من مزاجم چیه واینکه میل جنسی هم ربطی به مزاج ادم داره؟اگه داره من خیلی خیلی میلم کمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیز و بز هستی یا با حوصله کار انجام میدی؟ زیاد فکر و خیال میکنی؟ منظمی و بی نظمی رو مخته؟

اره میشه گفت تیزم توکارهام وشلختگی رودوست ندارم ولی شلختم  بی نظمی رو مخمه ولی واقعیت اینه که خودم بی نظمم  

یا طبعت سوداست 

یا کبدت گرمه و معده ت سرد 

صفراوی ها ی زمانهایی که خیلی پرانرژی هستند یه زمانهایی نه معمولا قد بلند و کشیده دارند تیز و بز هستند زود عصبانی میشن و ... اگه اینا رو داری صفراوی هستی

اگر فکر خیلی هستی رنگ پوستت تیره و کدره موهای سرت ضخیم و کلفته و منظمی و ... سوداوی هستی