برو کلینیک سینوهه یه روزایی دکتر ارتوپد دارن میتونی ازشون نوبت بگیری ویزیت بشی تشخیصشون و روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین تمام روش های درمانشون غیر جراحی و پزشکاشون بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم من خودم مامانمو بردم پیش دکتر قربان زاده بینظیر بود خداروشکر حالش خیلی بهتره پیشنهاد می کنم که بری پیشش خیلی دکتر خوبیه خواستی گلم آدرس و شمارشو میدم بهت گلم
عزیزم اول بگم که امیدوارم خوب بشی دوم اینکه من یک دکتر خوب ارتوپد به نام قربان زاده می شناسم و مطبش در تهران بین مرزداران و پیروزی هستش، خودم شخصا توسط این دکتر ویزیت نشدم ولی خالم که یک دکتر عمومی هستش برای زانوش پیش این دکتر رفته و از نتیجه اش بسیار راضی بوده
من دکتر کاوه قرنی زاده رو می شناسم و مادربزرگم پیش ایشون عمل زانو انجام داده. مادرم هم برای مشکل آرتروز زانو تحت درمان ایشون هستند. دکتر خیلی خوبیه فقط حتما قبلش وقت بگیر تا معطل نشی. معمولا مطبشون شلوغ هست. اگر خواستی بگو شماره تماس و آدرس شو برات بفرستم.