2777
2789
عنوان

حریم خصوصی نوزاد و کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 25 پست
اگه قراره از حریم خصوصی بچه عکش بدی هرگز این کارو نکن اما اگه از صورت بچه عکس بگیری ۲ ماه با بالا بگ ...

میشه واضح تر بگین حریم خصوصی شامل چی میشه چ نوع عکسی

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
مثلا میخاستم براش پیج بزنم گیج شدم نزدم نمیدونم بزنم بعدا  واقعا اینطور بشه ک میگن یا ن بگه چرا ...

من برای پسرم پیج زدم ولی بعد پاکش کردم، بخاطر اینکه دیدم اولا دلیلی نداره بخواد پیج جدا داشته باشه وقتی تو پیج خودم میتونم عکسشو بذارم و دوما اینکه وقتی بچه پیج داره همش دنبال عکس و فیلم گرفتن ازشی و ممکنه اذیت بشه، پسر من چهارسالش بود یه عکس ازش گذاشتم تو گروهی که خانوادم بودن یعنی خواهر و برادرم و مامان و بابام ولی پسرم وقتی دید گفت مامان پاکش کن چرا عکسم گذاشتی من اونموقع فهمیدم که از یه سنی به بعد بچه آگاه میشه ممکنه خوشش نیاد از اینکه هر عکسی رو ازش داشتیم تو یه پیج گذاشته باشیم همه دیده باشن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چه حد ؟ صفحات اجتماعی میلیونی ؟ یا همین پیج و واتساپای خانوادگی خودمون که دوست و اشنا می بینن ؟ س ...

نمیدونم چدن بچه اولم انقد ب خودم سخت میگیرم یا خودم کلا حساسم ینی فقط میخام مسئولیتی ک گردنم ب درستی انجامش بدم نمیخام کار عجیب عریب بکنم یا کسیو ناراحت کنم ،نمیدونم  در چه حد کافیه ینی افراط  نشه و ...

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
من برای پسرم پیج زدم ولی بعد پاکش کردم، بخاطر اینکه دیدم اولا دلیلی نداره بخواد پیج جدا داشته باشه و ...

منظور من همینه ینی در چه حد باشه ک فردا مث پسر شما نگه چرا عکسام مثلا فامیل دارن یا چرا اونور اینور گذاشتی

نمیدونم چدن بچه اولم انقد ب خودم سخت میگیرم یا خودم کلا حساسم ینی فقط میخام مسئولیتی ک گردنم ب درستی ...

عادی باش همین 🙂 . اگر بخوای زیاده روی کنی بعدا محبت و اعتماد  بچه تو هم از دست میدی . مثلا تصور کن بچه ۵ ساله ات داره یه کار جدید میکنه یهو مامان بزرگی خاله ای عمه ای ذوقشو میکنه که وااای قربونش برم فلان کارو کرد بذار یه عکس ازت بگیرم . بعد مثلا شما بری وسط بگی نه حریم خصوصی بچمه عکس نگیر . تصور کن بچه ات چه حالی میشه ؟ چه حسی نسبت به شما داره ؟ اگر دچار وسواس فکری بشی توی بچه داری هم ارامشو از خودت میگیری هم بچه ات 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منظور من همینه ینی در چه حد باشه ک فردا مث پسر شما نگه چرا عکسام مثلا فامیل دارن یا چرا اونور اینور ...

هر چند وقت یه بار یه عکسی ازش گرفتی خودت خوشت اومد استوری کن 

خیلی سخت نگیر پسر منم چون عکسش یه حالتی داشت گفت پاکش کن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
عادی باش همین 🙂 . اگر بخوای زیاده روی کنی بعدا محبت و اعتماد  بچه تو هم از دست میدی . مث ...

درسته ،من کلاخیلی حساسم و خودمم اذیت میشم ،ممنون از وقتی ک گذاشتین

هر چند وقت یه بار یه عکسی ازش گرفتی خودت خوشت اومد استوری کن  خیلی سخت نگیر پسر منم چون عکسش ی ...

درسته ،ممنونم وقت گذاشتین

من پسرم کوچکتر بود دوست نداشتم کسی بی اجازه ازش عکس بگیره ولی خب به همه هم که نمیشه گوشزد کرد مخصوصا خاله و عمو و عمه و دایی چون اونا هم ذوقشو دارن نمیشه زد تو ذوقشون بخاطر همین خودمو زدم به بیخیالی، تو پیج خودم گااااهی ازش پست و استوری میذارم مثلا وقتی یه کار جدید یاد گرفته مثل دوچرخه بازی  یا نقاشی کشیده زیاد هم که بشه بقیه کلافه میشن کلا بچه دو سال اول برای همه شیرینه بعدش فقط برای مامان و باباش شیرینه 😄