2777
2789
عنوان

حریم خصوصی نوزاد و کودک

242 بازدید | 25 پست

سلام ببخشید من وقتی در باره تربیت بچم تحقیق میکردم به موضوعی بر خورد کردم توجهم جلب کرد این که عکس نگیریم یا اونارو ب اشتراک نزاریم تادالان همه سعیمو کردم شاید ۱ یا دوتا تو ۵ ماه ولی یکم سخته هی به همه بگی عکس نگیرین .آیا این شامل خانواده ادمم میشه .من خودم کلا مخالفم حتی کسی از خودم عکس بگیره گیج شدم واقعا مثلا خواهرام یا عمو ها بچم میخان عکس بگیرم نمیدونم چیکار کنم تو دوراهی موندم واقعا

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

خب اگر کرونا نبود که دائم میدیدنش پس میتونی چند تا عکس تر و تمیز و مرتب ازش بگیری هر وقت خواستن بدی بهشون

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐حتمن بچه ۲ماه میگه عکس نگیر خوشم نمیاد

نه میگم بخاطر سن کمشون نمیتونن تصمیم بگیرن و اینکه  شاید بزرگ شن دوست نداشته باشن ک عکسشون پیش همه باشه ی همچین چیزی

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

موافق افراط در هیچ موضوعی نیستم . به نظرم عکس گرفتن رو حریم خصوصی دونستن زیاده روی هست . مگه چه کارش میخوان کنن . تازه یه وقت می بینی عکس جالبی در اومده به خودمم میدن براش چاپ کنم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه میگم بخاطر سن کمشون نمیتونن تصمیم بگیرن و اینکه  شاید بزرگ شن دوست نداشته باشن ک عکسشون پیش ...

چرت و پرت گل

از حریم خصوصی هیچ وقت عکس نگیر گلم حتی اگه عمو یا دانش یا هرکس دیگه ای باشه

بزرگترین گناه اشکی است که بی صدا از گوشه ی چشم جاری میشود 💕💕💕
خب اگر کرونا نبود که دائم میدیدنش پس میتونی چند تا عکس تر و تمیز و مرتب ازش بگیری هر وقت خواستن بدی ...

میبیننس ولی خب تنتظار دارن ب اشتراک بزارن تو واتساپ یا تینستا ک من دوس ندارم 

عزیزم بعضی از این موارد تربیتی و روانشناسی کودک فقط روی کاغذ جواب میده، در عمل خیلی امکان پذیر نیست،مگه میشه ادم از بچش عکس نگیره، اما اشتراک گذاری احتمالا منظورش تو صفحات مجازی مثل اینستاگرامه وگرنه اشتراک گذاری با خانواده چه اشکالی داره؟ 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
موافق افراط در هیچ موضوعی نیستم . به نظرم عکس گرفتن رو حریم خصوصی دونستن زیاده روی هست . مگه چه کارش ...

به اشتراک گذاشتنش چی؟

عزیزم بعضی از این موارد تربیتی و روانشناسی کودک فقط روی کاغذ جواب میده، در عمل خیلی امکان پذیر نیست، ...

مثلا میخاستم براش پیج بزنم گیج شدم نزدم نمیدونم بزنم بعدا  واقعا اینطور بشه ک میگن یا ن بگه چرا همه دارن نن ندارم 

ینی چی

اگه قراره از حریم خصوصی بچه عکش بدی هرگز این کارو نکن اما اگه از صورت بچه عکس بگیری ۲ ماه با بالا بگیر هرگز این کارو نون

بزرگترین گناه اشکی است که بی صدا از گوشه ی چشم جاری میشود 💕💕💕
به اشتراک گذاشتنش چی؟

در چه حد ؟ صفحات اجتماعی میلیونی ؟ یا همین پیج و واتساپای خانوادگی خودمون که دوست و اشنا می بینن ؟ سخت نگیر نهایتا یه سال ذوق بچه رو دارن تموم میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚