2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای پسرم استفاده میکنم 

خیلی راضیم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

والا من 17 سالمه دو زبونه شدم زبون مادریمو یادم رفته 

از هر جملم نصف کلماتم انگلیسیه 

همش اوکی و افکورس و یس و کوفت 😐

یه جا بخوام حرف بزنم همه فک میکنن دارم کلاس میزارم اما منه بدبخت از عمد نمیکنم که وسط جمله یادم میره چه کلمه ای بیارم انگلیسی جایگزین میکنم اینجوری میشه 😑😂

والا من 17 سالمه دو زبونه شدم زبون مادریمو یادم رفته  از هر جملم نصف کلماتم انگلیسیه  هم ...

عزیزم..

اشکالی نداره .از چه سنی براتون شروع کردن!در عوض میتونید در آینده به مدرس عالی بشید

عزیزم میشه لطفاً بگید پسرتون چند سالشه؟سی دی ها ی دکتر امینی رو تهیه کردین؟

آره از سی دی های دکتر امینی استفاده کردم 

پسرم الان 3 ساله و هشت ماهشه 

البته دکتر امینی گفته بود از زمانی که به دنیا میاد ولی دکتر پسر من گفت از وقتی که فارسیش کامل میشه (که کاملا هم حق با دکتر پسرم بود) 

من از 1.5 سالگی که پسرم کامل فارسی صحبت میکرد استفاده کردم، خیلی راضیم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
آره از سی دی های دکتر امینی استفاده کردم  پسرم الان 3 ساله و هشت ماهشه  البته دکتر امینی ...

عزیزم الان پسرم نوزده ماهشه کلمه و چندتا فعل رو میگه کامل حرف نمیزنه به نظرتون میتونم شروع کنم؟روزی چند ساعت باید کارتون ببینه؟لطفا از تجربه هاتون به منم بگید خدا ازتون راضی باشه

عزیزم.. اشکالی نداره .از چه سنی براتون شروع کردن!در عوض میتونید در آینده به مدرس عالی بشید

من از 11 سالگی شروع کردم چون تا قبل اون نمیتونستم مدرسه و زبان رو باهم کنترل کنم بعدش که تونستم دیگه کم کم وارد زبان شدم و الان دوتاشو باهم دارم کنترل میکنم