2789

ما خیلی ساده زندگیمونو شروع کردیم .عروسی نگرفتیم.چون خونه ساختیم و هنوزم بابتش بدهکاریم و کلی نواقص داره وسایلموون.من جهاز هم نبردم همه چی رو با شوهرم دوتایی بمرور خریدیم

حالا برای سیسمونی هم یه سری وسایل ابتدایی خریدم ولی کالسکه و کریر از خواهرشوهرم گرفتم که مال بچه هاش بوده.خارجیه ولی خب نو که نیست و چون توی انباری بوده خاکیه.حالا خانوادم ناراحت شدن میگن برای خودت و بچه درست نیست یه کالسکه نوی قیمت مناسب بخر

منم هرچی تحقیق میکنم خارجیها گرونی ایرانیها بی کیفیت.موندم چکار کنم

به نظر منم درست نیست ، نو بخر، مخصوصا از خانواده شوهر چیزی نگیر بعدا همین و ممکنه بزنن تو سرت، ببخشید البته

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگر خواهرشوهرت آدمی هست که منطقیه و این کارو لطف به برادرش میدونه اشکال نداره وگرنه بهتره بخری 

البته من باشم وسیله مو میدم کسی ولی برای بقیه رو نمیگیرم . دوست دارم حتی از جانب افراد دورتر هم حرفی باشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
به نظر منم درست نیست ، نو بخر، مخصوصا از خانواده شوهر چیزی نگیر بعدا همین و ممکنه بزنن تو سرت، ببخشی ...

نه رابطمون خیلی خوبه اهل تو سر زدن و اینها نیستن.خودش گفت مال من جنسش خیلی خوبه اگر نخواستی نخر من بهت میدم منم گفتم باشه چه بهتر.حالا خانوادم دیدن ناراحت شدن

عزیزم میموندی دست و بالت بازشه بعد بچه میاوردی فردا پس فردا میری برای بچت دوچرخه از خواهرشوهرت میگی ...

عزیزم اونقدرها دست و بالم بسته نیست خودم شاغلم درامدمم خوبه ولی خب واقعا لازمه همه چی رو هی بخریم؟از قدیمم خانواده ها وسایل بچه هاشون رو بهم قرض میدادن حتی همین بقول شما دوچرخه

عزیزم مگ چقد میخوای از اون کالسکه و سرویسش استفاده کنی؟ ما برای سیسمونی خواهرم ایرانی خریدیم شد حدود یک و سیصد چهارصد خیلیم خوبن و قشنگن:) 

از خانواده همسرت اگر بچه اولته چیزی نگیر