2777
2789
عنوان

برادر. زن داداشم

302 بازدید | 10 پست

توخونشون یک پیکنیک ضربه خورده داشتندبعد نشتی داشته این پیکنیک گازمیداده این برادر زن داداشمم رفته پیکنیک روبرداشته که به حساب درست کنه که گازنده  خانومشم داشته اشپزی میکرده وپسربزرگشم کنارشون بودوپسرکوچیکشم توحیاط خلوت شوندبوده یهوتا سرپیکنیک روبازمیکنه منفجرمیشه تمام خونشون منفجرشده بوده چون خانومش داشته اشپزی میکرده گازروشن بوده این اتفاق افتاده طفلک خانونش ۷۰درصدسوختگی خودش ۵۵درصد وپسرش خیلی زیادکه بیهوش هستش فقط پسرکوچیکش هیچیش نشده بوده خداروشکرکه توحیاط خلوت بوده واسه سلامتیشون دعاکنیدعزیزان که زودترخوب بشند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله هرچه زودتر سلامتیشونو به دست بیارن😔⁦🙏🏻⁩

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
گاز مایع مگه منفجر میشه تا جایی که من می‌دونم آتیش میگیره فقط ولی منفجر نمیشه ولی گاز تخت فشار یا هم ...

پیکنیک ضربه خورده بوده گازمیداده باشعله اشپزخونه تلفیق شده منفجرشده زن داداشم گفت هیچی ازخونشون نمونده بوده