2777
2789
عنوان

دانشگاه مجازی لطفا همه بیان

134 بازدید | 3 پست

سلام برادر من میخواد دانشگاه ایرانیان بره موسسهغیرانتفاعی ایرانیان اگه میشه بگید نوع تدریس خوبه حالا چه تو این دانشگاه و یا هر دانشگاه مجازی دیگه لطفا بگید برادر من چند سال درس نخوند الان دوباره شروع کرده و از نوع تدرسا اطلاعی نداریم ممنون میشم کمک کنید😍

دوستان هر تاپیک ویا نظری از این تاریخ(1400/12/0) به قبل بوده برای من نیست واسه دوستم بوده و این کاربری از همون تاریخ (1400/12/0)به بعد برای من شده 

نمیشه دقیق گفت که چجوریه،اخه بعضی از استادا خوب درس میدن بعضیا نه

مثلا ریاضی استاد ما اصلا خوب درس نمیداد،چون مجازی بود دست یا قلمی نبود که بفهمیمم کدوم قسمتو داره توضیح میده

بعضیا هم خوب درس میدادن،

بنظرم از قبل اینک استاد درس بده بره اون مبحثو خودش یاد بگیره خیلی بهتر سرکلاس متوجه میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.