2777
2789
عنوان

سرمه سنگ اثمد برای ضعیفی چشم

3435 بازدید | 10 پست

سلام دوستان گلم❤

من چشمام خیلی ضعیفه میخوام به روش طبیعی خوب شن نمیخوام عمل کنم

شنیدم که سرمه اثمد خیلی خوبه برا ضعیفی چشم و باعث میشه ضعیفی چشم از بین بره.

کسی هست که ازش جواب گرفته باشه اگه میشه تجربتون رو برام بگین.

و از کجا بخرم و چطور استفاده کنم؟

و اگر راه های طبیعی دیگه برای برطرف شدن ضعیفی چشم میدونید بهم بگید خیلی برام مهمه 😢

برای درمان مگس پران چشم راهی رو سراغ ندارید؟

لطفا هر چی میدونید بگید ...... تجربه خودتون یا اگر هم از دیگران شنیدین.... ممنون❤💖🌷🌷🌹🌹💋

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗

عالیهه حتما استفاده کنید 

سمت ما یه خانومس از مشهد میاره میفروشه

آنچه به دلم خوب بیاید را اینجا خواهم گذاشت..زمان زیادی برای "بودن" ندارم ..دلم میخواهد کمی بیشتر بین آدم ها عاشقی کنم 💙                                         من همیشه با تو هستم زیرا من "تو" هستم 💙💫                           https://harfeto.timefriend.net/16247101064479  
عالیهه حتما استفاده کنید  سمت ما یه خانومس از مشهد میاره میفروشه

شما نتیجه گرفتبن ازش نمره چشمم خیلی بالاس یعنی ممکنه جواب بده؟

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از کجا شنیدین که نمره چشم رو میاره پایین؟ همچین چیزی ممکنه؟

یه جا خوندم 

میگن به مدت یکسال اگه به یه روش خودش بزنی کلا نمره چشم از بین میره ولی نمیدونم واقعا راسته یا نه 

خدا کنه خوب باشه

من فعلا نمیدونم از کجا بخرم که اصل باشه ولی متاسفانه تو بازار همش تقلبیه ولی اصلش خیلی خوبه 

من خوندم که باید شبی ۷میل بزنی از چشم راست شروع کنب یکی این چشم یکی اون یکی در کل ۴تا میشه چشم راست ۳ تا چت هر شب میگن خیلی جواب میده 

انشاللهجواب بگیری عزیزم برا منم دعا کن

من فعلا نمیدونم از کجا بخرم که اصل باشه ولی متاسفانه تو بازار همش تقلبیه ولی اصلش خیلی خوبه  م ...

ان شاءالله 

من خودم سالهاست استفاده میکنم و خودمون درست میکنیم 

ولی حالا این تاپیکو دیدم گفتم اگه خوب باشه برای دخترم هم سرمه بکشم آخه چشماش ضعیفه😒😒

شما نتیجه گرفتبن ازش نمره چشمم خیلی بالاس یعنی ممکنه جواب بده؟

نمیدونم عزیزم من هروقت چشمم میسوزه استفاده میکنم خوب روز خوب میشم

آنچه به دلم خوب بیاید را اینجا خواهم گذاشت..زمان زیادی برای "بودن" ندارم ..دلم میخواهد کمی بیشتر بین آدم ها عاشقی کنم 💙                                         من همیشه با تو هستم زیرا من "تو" هستم 💙💫                           https://harfeto.timefriend.net/16247101064479  

عزیزم من سرمه اثمد ،سرمه مکه، سرمه،قلمو حتی سرمه هفت مغز رو از جایی تهیه میکنم چند ساله محصولاتشون اصله و کاملا اطمینان دارم ارسال و مشاوره هم دارن 

سرمهاشون چربه و واسه نور چشم و عفونت چشم و تقویت بینایی و زیبایی خیلی عالی

شبا موقع خواب میزنم دیگه از این مواد شیمیایی نمیزنم 

سعی کن هر چی طبیعی و اصلش رو بزنی مخصوصا سرمه این شماره  و ادرش اینستا گرمه

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲

@Kerem.poost