2777
2789
عنوان

صندلی داغ+جایزه

564 بازدید | 64 پست

سلام دوستان   

پربازدیدم کنید لطفا    

تگ کردن دوستان فراموش نشود

_ شرم آور ترین لحظه ی زندگیت چی بوده؟ تعریف کن😜

_ سه تا چیز آخری که تو گوگل سرچ کردی🤔💛

_ اگه یه روز تبدیل به جنس مخالفت بشی چیکار میکنی؟😅

_ تا حالا تو استخر دستشویی کردی؟!🤐

_ تا حالا از جایی دزدی کردی؟😯

_ از کدوم کاربر سایت بدت میاد؟و چرا؟😁❤

_بدترین نمره ای که توی دوران تحصیل گرفتی؟🙄

_از کدوم کاربر سایت خوشت میاد؟و چرا؟!

_ سه تا از بهترین دوستای نی نی سایتی رو تگ کن🤠💚

_اسم یکی از کابری که از نی نی سایت رفته؟

بعضی سوالا تو تایپک های دیگه بوده   

هرکی که بیشتر کابر تک کنه و سوال جواب بده جایزه داره   

بعد 3سال انتظار خدا نخودمو داد  نلین جونم عاشقتم مامان    

اول بوگو جایزش چیه 

ببینم ارزش تگ داره  

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بعضی از کاربرا بدم میاد بعضیاشون انگار کی هستن

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈

خب الان کدومو جواب بدم 🤔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اول جایزه رو بگو😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

از اون دسته کاربرایی که تو واقعیت موشن اما تو مجازی شیر میشن به شدت بدم میهد و از اون کاربرایی که رو پستی که اصلا بهشون مربوط نیس ریپ میزنن و دنبال دعوان ک اره مثلا منم هستم منم جزو آدمیزاد حساب کنید از این کاربرا  هم به شدت بدم میاد 

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

ترفند جدید پربازدید شدن

باز همینکه از خواهر شوهرو مادرشوهر کشیدین بیرون جای شکر داره😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

_باد معده در کردن 🤣🤣🤣

_معنی یه کلمه انگلیسی_بیماری mg_ نحوه  بستن کامنت اینستا

_تا کل شب تو خیابون راه میرم سیگار میکشم

_نه

_بچه بودم دزدی کردم بعدشم کتک خوردم کلی 🤣

_یه آدم زبون نفهمی بود باعث شد تعلیق بشم به خاطر اینکه گفتم به امید آزادی 😑

_تک گرفتم ۳شدم ریاضی رو 

_کاپ کیک_ابرو پشمکی نمی دونم چرا 🤣

_بفیشم حوصلم نمیشه

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

سرچ گوگلم

نی نی سایت

دیوار

اینستا دانلودر

نی نی سایتی ها رو نمیشناسم بخدا که بخام نظر بدم

دزدی هم پول بوده احتمالن از جیب مبارک پدر

ا

اگه تبدیل به جنس مخالف بشم سعی میکنم طرف مقابلمو خوشبخت کنم

تو استخر هم نکردم اون کار زشتو

😊

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
چرا اين بيماري نادر هست چي شد سرچ كردي؟ كسي رو داريد مبتلا شده؟

اره خالم  وقتی ۱۶سالش بود گرفته بود یه سال بعدم خوب شد 

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑