2777
2789
عنوان

به کسی که بهتون میگه قداستت لکه داره چی میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 33 پست

اگر ازش جدا شدی بدون خدا خیلی دوووستت داشته

اگر جدانشدی بدون این اقا مناسب شما نیست

این حرفش یعنی همه چیرو توی پرده میدونه و دنبال دختریه ک دست پسر بهش نخورده. مطمین باش اخرهم با دختری ازدواج میکنه ک همه کار کرده ولی خب اون بدبخت خبرنداره

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مقصری 

رفتی گواهی گرفتی خودت نشون دادی😑

عقد بودی اصلا

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

واااا چرا به خودش اجازه داده اینارو بگه؟حتما خیلی پیگیرش بودی که گفته؟

لیاقتت رو نداره عزیزم .بنظرم حتی اگه ایشون خواست ادامه بده شما بیخیالش شو با این طرز فکرش 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

تقصیر خودته که رفتی واسش گواهی هم گرفتی! مگه به خودت شک داشتی؟ 

کاریم باهاش نمیکردم یدونه میزدم زیر گوشش و برای همیشه از زندگیم پرتش میکردم بیرون

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

آدمی که هنوز تو زندگیت نیومده باعث شده که الکی احساس گناه کنی و عذاب وجدان بگیری برای اشتباهی که اصلا وجود نداره.... به نظرم حذفش کن کلا

آینده خوبی باهاش نداری

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

جوری از قداست گفته انگار خودش پسر استغفرالله پیغمبره اتفاقا اینا بدترن بندازش از ذهنت و زندگیت بیرون بهتر که گفتی و ذاتشو نشون داد شما اگه به خودت شک داشتی اصلا باهاش مطرح نمیکردی اگه عقل داشت میفهمید

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

😤میخواست بگی مغز تو لکه داره !نگو که همچین آدمی رو میخوای ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

باهاش ازدواج نمی کردم حتی دیگه باهاش حرف هم نمی زدم فقط ولش می کردم. در جوابش هم همونموقع می گفتم قداست من لکه نداره چشمای تو ازبس کثافت توش کردی لک می بینه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.