2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام کد رشته زبانو پیدا کنم هرچی تو دفترچع میگردم زبان نداره چیکار کنم؟😞😞کافی نتم میگه خودت ...

ببین الان نگاه کردم دیدم زبان فارسی داره نه انگلیسی

اگر تصمیم به مهاجرت داری در آینده به نظر من زبان نخون 

اگر ریاضی کنکور دادی بیا عمران همینجارو بزن منم کمکت میکنم که هم با استادای خوب درس برداری هم تا جایی که بلد باشم راهنماییت میکنم بری 

اگر تجربی ای زیست مولکولی و سلولی اینا داره ،اونام بد نیستن اساتیدش ولی اگر انسانی میخونی من نمیتونم کمکت کنم 

در کل اگر قصد مهاجرت داری و هدفت صرفا ازدواج نیست بیا این دانشگاه وگرنه نیا چون خیلی خر تو خره

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ببین الان نگاه کردم دیدم زبان فارسی داره نه انگلیسی اگر تصمیم به مهاجرت داری در آینده به نظر من زبا ...

به نظر شما دانشگاهه خوبیه؟دانشجوهاش چجوریه؟

یادگار بهتره یا تهران غرب؟

دانشگاهش قبل فوت رفسنجانی خوب بود

الآنم یه سری از اساتیدش رفتن ولی هنوز اونایی که خوبن هستن ولی خب هر رشته ای متفاوته اساتیدش

اساتید ما خوب بودن که عمران بودیم

دانشجوهاشم ضعیفن چون اساتید سخت نمی‌گیرن ولی اگر پی درس باشی اساتیدش کمکت میکنن

الان یکی هست به اسم شهابی که قبل کرونا کلی استارتاپ برگذار کرده و منم شرکت کردم و نگرش منو تغییر داده در صوتی که توی دانشگاه های دیگه همچین اتفاقی نمیفته

استادم وقتی فهمید می‌خوام برم خیلی کمکم کرد در صورتی که من یه دانشجوی ضعیف بودم . اون به من بال پرواز داد در صورتیکه اساتید دانشگاه های دولتی مثل شریف و تهران من بار ها شنیدم که وقتی فهمیدن دانشجوشون قصد رفتن داره مسخره‌ش کردن و گفتن نمیتونی در صورتیکه استاد من به ایمان داشت که میتونم و خیلی کمکم کرد

در مجموع تدریس دانشگاه های دیگه میگن بهتره چون اونا سخت گیر تر از اینا هستن در صورتیکه من فرقی نمی‌بینم جز سخت گیری

سیستم سرمایشی و گرمایشی ضعیفی داره ولی بازم میگم اگر قصد مهاجرت داری بیا اینجا چون سخت نمی‌گیرن و میتونی معدلتو خیلی خیلی بالا ببری ولی اگر میخوای بمونی ایران ، نیای اینجا بهتره

منم پنج سال پیش فکر نمی‌کردم برم و گارد ویژه ای داشتم ولی وقتی دیدم حقوق زن به راحتی پایمال میشه و انسانیت مرده ، ترجیع دادم برم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من حسابداری خوندم اونجا

دانشگاه خیلی شیک و بززززرگیه یعنی بری توش صبح تا شب بگردی بازم جا دارع 

ولی من دیگه اخریا از محیطش خوشم نمیومد خیلی افتضاح شده عین فشن شوعه 

دخترا همه تیپای خفن مانتو جلو باز ی عالمه ارایش و پسرا هم بدنساز همه هم وایمیسن دم دانشکده حسابداری و علوم انسانی همه ب هم امار میدن نخ میدن 

اصن خیلی بدع محیطش هر کی میره بیشتر از راه ب در میسه تا درس خون

من حسابداری خوندم اونجا دانشگاه خیلی شیک و بززززرگیه یعنی بری توش صبح تا شب بگردی بازم جا دارع  ...

ببخشید من میخوام اونجا حسابداری بخونم،میشه بگید از نظر آموزشی دانشگاه خوبی هست یا نه؟!

دانشگاهش قبل فوت رفسنجانی خوب بود الآنم یه سری از اساتیدش رفتن ولی هنوز اونایی که خوبن هستن ولی خب ...

سلام خوبین 

ببخشید یه سوال داشتم من امسال انتخاب رشته کردم و این دانشگاه اوردم قصدم مهاجرت میخواستم بدونم دانشگاه خوبیه؟شما موفق شدین؟ تجربتون چطوریه؟ 

سلام خوبین  ببخشید یه سوال داشتم من امسال انتخاب رشته کردم و این دانشگاه اوردم قصدم مهاجرت میخ ...

سلام

ببین برای مهاجرت نمره مهم تره 

توی تلگرام به همین نام کاربری که ای دیمه پیام بده واست ویس بگیرم بگم از همون ترم اول چیکار کنی 

سلام ببین برای مهاجرت نمره مهم تره  توی تلگرام به همین نام کاربری که ای دیمه پیام بده واست وی ...

من صنایع یادگار امام قبول شدم میتونم بهتون پیام بدم وویسایی ک گرفتید و برای منم فروارد کنید🌝؟

من صنایع یادگار امام قبول شدم میتونم بهتون پیام بدم وویسایی ک گرفتید و برای منم فروارد کنید🌝؟

اگه مهاجرت میخوای بکنی پیام بده ولی ایشون مهندسی نبود و برای شما متفاوته که جدید باید بگیرم