2821
2789
عنوان

دهانه رحم باز در غیر بارداری

3885 بازدید | 13 پست

من ماه پیش عفونت داشتم رفتم دکتر خاست معاینم کنه ک ببینه عفونت چی دارم گفت چرا دهانه رحمت بازه و تاحالا زایمان داشتی گفتم نه الان این ماه اقدام میخام کردم حرفش منو استرسی کرده چیکارکنم اگر باز باشه من بچه اولمه 😞

💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕

اگه باز باشه که نمیتونی باردار شی سقط میشه پیش چنتا دکتر دیگه برو

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا 😭

برو جای دیگه دکتر ببین اونا چی میگن 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
اره میرم ،بعد اگر باز باشه سرکلاژمیکنن

خودتو نگران نکن ی دکتر خوب پیدا کن برو پیشش  

کجایی؟

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
شهرکردم اره باید دکتر دیگه ای برم

من شهر کرد نیستم ببین کی اونجا زندگی میکنه پرسو جو کن ی دکترمتخصص خوب پیدا کن  ان شاالله چیز خاصی نیست نهایت سر کلاژ میشی نگران نباش🌹🌹🌹

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
من شهر کرد نیستم ببین کی اونجا زندگی میکنه پرسو جو کن ی دکترمتخصص خوب پیدا کن  ان شاالله چیز خا ...

ایشالله که چیزی نباشه بعدم برامعاینه یه میله ک سرش یذره پنبس کرد دم واژنم چجوری فهمیده دهانه رحم بازه چون میگن معاینه جور دیگست

💕💙"تو" مالک تمام احساسم هستی عشقم💙💕
ایشالله که چیزی نباشه بعدم برامعاینه یه میله ک سرش یذره پنبس کرد دم واژنم چجوری فهمیده دهانه رحم باز ...

فکر نکنم وسیله ای نیاز باشه موقع زایمان هم وقتی معاینه میکنن متوجه این موضوع میشن

یعنی اگر باز باشه سرکلاژمیشم

اطلاع دقیقی ندارم حتما با ی دکتر خوب مشورت کنین

2825
2823
2791
2779
2792