کلا پسرا دو دستن
دسته اول دنبال دختر بازین یا از روی کرم یا عقده
اینا توی برقراری رابطه موفق ترن یعنی تعداد رابطه بیشتری رو تجربه میکنن (چرا؟) چون معمولا از 15 سالگی میفتن توی فضای مجازی دنبال دختر بازی و کم کم تجربه شون زیاد میشه توی متقاعد کردن طرف (مخ زدن) و اینو یاد میگیرن که چطور برای دختر جذاب باشن به خاطر همین توی پیامای اول میدونن چی بگن که دختر خوشش بیاد
نود درصد شکست عشقی دخترا از دسته اوله
دسته دوم دنبال عشق واقعین که یا سنتی ازدواج میکنن یا خودشون یکی و پیدا میکنن
پسر معمولا اینجوریه که حداقل ی سال توی ذهنش طرفو نگه میداره بعد به فکر عمل میفته که حالا چی کار کنم به دستش بیارم و ارتباط بگیرم مثلا شماره طرفو بدست بیاره حالا حداقل دو ماه با خودش کلنجار میره که چطوری بگم و چون تجربه نداره به هول ترین شکل ممکن با دختر حرف میزنه و دخترا هم چون طرف جذابیتی نداره جذبش نمیشن و سریع پس میزنن و دوباره ممکنه اسیر ترفند جذب پسر دسته اول بشن
فرق دسته اول و دوم مثلا توی ریپلای کردن استوری دختر
دسته اول : از ی جمله طنز که به طرف و اون استوری مربوط باشه استفاده میکنه (دخترا به شدت جذب پسر شاد میشن)
دسته دوم : سلام خوبی ؟
دسته اول جذابیت داره دسته دوم از روی پاکی و بی تجربه گی جذابیت کلامی ندارن و شکل هولا میشن
به خاطر همین دخترا ترجیح میدن خودشونو با ی رابطه سمی دسته اول گول بزنن ولی جواب دسته دومو ندن دلیلش چیه؟چون دخترا رمانتیک دوس دارن
مثلا پسر دسته اول بلده سوپرایز رومانتیک کنه و تمام
دسته دوم توی پیام اول میگه من از شما خوشم اومده با من ازدواج میکنید (زااااارت)
در نهایت این دسته دومیا ناکام میمونن و وقتی رسیدن به 26 سالگی نصفشون عضو دسته اول میشن با اموزش رفقای ناباب نصف دیگشونم مجرد میمونن یا با یاد عشقشون با فشار خانوادشون زن میگیرن