بانوزرهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 263 عنوان کسی هست که تنبلی تخمدان داشته باشه ولی تونسته باشه جوشاشو درمان کنه؟بنظرتون با طب سنتی درمان میشه 66 بازدید | 10 پست ا 1400/05/15 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلوچه۱۳۷۵ عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 1464 من ضدبارداری و اسپیرونولاکتون میخورم یه مدت هم چرک خشک کن . الان خیلی بهتره و کنترل شده
fereshteebbhv عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 5762 اره من تنبلی رو اینجوری که میگم رفع کردمدو سه سال قرص هورمونی خوردم فایده نداشتهرروز دو تا ویتاگنوس یکی صبح ناشتا یکی شبروزی نیم ساعت یا یک ساعت پیاده رویهرروز ترکیب عسل+سیاهدانه پودر شده یک قاشقبرای صورت هرروز الوئه ورا بزن از عطاری بخر چی بگم که سکوت بهتره...
____برکه____ عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6023 طب سنتی عالیه ولی نه هرجایی باید یه ادم کاربلد پیدا کنی من یکی میشناسم مشهده خیلی کارش خوبه برای مشاور دادنم پول نمیگیره اصلا بهت نمیگه حتما از چیزای من بخر و واقعا ادم خوبیه
بانوزرهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 263 طب سنتی عالیه ولی نه هرجایی باید یه ادم کاربلد پیدا کنی من یکی میشناسم مشهده خیلی کارش خوبه ب ... شمارشو داری ؟ من قزوینم
____برکه____ عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6023 شمارشو داری ؟ من قزوینم دارم عطاری فرزانه توی بازار امین درخواست دوستی بده شمارشو برات تا عصر میفرستم
بانوزرهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 263 اره من تنبلی رو اینجوری که میگم رفع کردم دو سه سال قرص هورمونی خوردم فایده نداشت هرروز دو تا ویتاگ ... میگن دوباره بر.میگرده؟ درسته ؟ چند ماه برنم الورا یه دوهفته اینا زدم فایده نداشت دستم سرد شد دیگه نزدم .
____برکه____ عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6023 میگن دوباره بر.میگرده؟ درسته ؟ چند ماه برنم الورا یه دوهفته اینا زدم فایده نداشت دستم سرد شد دیگه نز ... مثلا زنموم مشکل داشت گلوش خوب نمیشد بعد پیش ایشون رفت زود خوب شد اطلاعاتش عالیههههههههبعد منم برای جوشام پیشش رفتم راضی بودم 1 ساعت پیشش بودیم باهاش حرف زدیم هیچیم پول نگرفت فقط پول عطاری هایی که خریدیم همین
fereshteebbhv عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 5762 میگن دوباره بر.میگرده؟ درسته ؟ چند ماه برنم الورا یه دوهفته اینا زدم فایده نداشت دستم سرد شد دیگه نز ... الوئه ورا خیلی تاثیر میذاره تو جوش چندماه بزنممکنه دوباره برگرده باید تو غذا اینا رعایت کنی چی بگم که سکوت بهتره...
بانوزرهستم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 263 الوئه ورا خیلی تاثیر میذاره تو جوش چندماه بزن ممکنه دوباره برگرده باید تو غذا اینا رعایت کنی چی رورفایت کنم میشه بگی از اولش چیکار کردی بهم؟
fereshteebbhv عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 5762 چی رورفایت کنم میشه بگی از اولش چیکار کردی بهم؟ سرخ کردنی و شیرینیجات خیلیکم باید بخوریروغن مصرفی فقط کنجد یا زیتون یا کره محلیپیاده روی و ورزش خیلی بکن چی بگم که سکوت بهتره...