2777
2789
عنوان

چم شده اخه

49 بازدید | 4 پست

بچه ها مم توروزای تخمک گذاریم یعنی ۱۳سیکل از دیروز لکه بینی دارم امروز یکم بیشتر شده ولی خون خیلی روشن یا قهوه ای دوسه روزم هست شدید حالم گرفتس همش میزنم زیر گریه بی دلیل چراا

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

باردار نیستید ؟

عادیه یه کم لکه بینی ..

حالتون هم برای تغییر هورمون هست ..

آنچه به دلم خوب بیاید را اینجا خواهم گذاشت..زمان زیادی برای "بودن" ندارم ..دلم میخواهد کمی بیشتر بین آدم ها عاشقی کنم 💙                                         من همیشه با تو هستم زیرا من "تو" هستم 💙💫                           https://harfeto.timefriend.net/16247101064479  
باردار نیستید ؟ عادیه یه کم لکه بینی .. حالتون هم برای تغییر هورمون هست ..

توروزای تخمک گذاریم نمیدونم باردارشدم یا نه 

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروزای تخمک گذاریم نمیدونم باردارشدم یا نه 

احتمالش زیاده 🙃💙

آنچه به دلم خوب بیاید را اینجا خواهم گذاشت..زمان زیادی برای "بودن" ندارم ..دلم میخواهد کمی بیشتر بین آدم ها عاشقی کنم 💙                                         من همیشه با تو هستم زیرا من "تو" هستم 💙💫                           https://harfeto.timefriend.net/16247101064479  
احتمالش زیاده 🙃💙

اگه هم باشه خیلی زوده واسه علائم