2777
2789

چجوری ثبت نام کنم داخل یه سایت باید بشم گفتم نمیشه مثلا از جایی مرکزی خودم برم بگیرم مثلا میگن ثبت نام میکنی برات میفرستن

چون دلم نمیخاد کسی خبر دار شه مخصوصا خانوادم که اصلا راضی نمیشن میکشنم 

چجوری مخفیانه بگیرم کسی نفهمه چون خونه بفرستن خو میفهمن😔

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سایت برو فرم رو پر کن چی بفرستن برات کسی نمیفهمه ک

خو عزیزم اگ بفرستن در خونه خانوادمم متوجه میشن دیگ

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       
خو عزیزم اگ بفرستن در خونه خانوادمم متوجه میشن دیگ

نمیفرستن عزیزم😂😂تو سیستم اونا ثبت میشه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
سایت  Ehda.ir کارت نمیفرستن در خونه  رو صفحه برات میاد یا ایمیلت خودت باید پرینت بگیر ...

بعد اونایی که میگن کارتشو دارن یا میاد دم خونه چی

نمیفرستن عزیزم😂😂تو سیستم اونا ثبت میشه

عه آخه یه خانومی همینجا گفته بود 14 سال پیش براشون اومد دم خونه حالا مربوط به قدیمه 

جدیدا اینطوری شده؟

عه آخه یه خانومی همینجا گفته بود 14 سال پیش براشون اومد دم خونه حالا مربوط به قدیمه  جدیدا این ...

اره باابا دیگ چیزی نمیاد خیالت راحت

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اره باابا دیگ چیزی نمیاد خیالت راحت

مرسی گلی😅❤فقط یه سوال دیگ عذر میخام😂اینکه این عزیزانی که اعضای بدنشون اهدا میشه با وجود داشتن کارت رضایت خانواده مهمه که امضا کنن اعضاشون اهدا بشه یا کسانی که مرگ مغزی میشن با وجود اینکه اگر کارت اهدای عضو نداشته باشن ولی خانواده بخاد اعضاشونو اهدا کنه میتونن

با تچکر 😀❤

مرسی گلی😅❤فقط یه سوال دیگ عذر میخام😂اینکه این عزیزانی که اعضای بدنشون اهدا میشه با وجود داشتن کارت ...

خواهش میکنم عزیزم

ن دیگ وقتی خودت از قبل فرم پر کردی و رضایت داشتی دیگ همون کافیه ب رضایت خانوادت احتیاج نیست اگر خودت فرم پر نکرده باشی رضایت خانواده شرطه

خواهش میکنم عزیزم ن دیگ وقتی خودت از قبل فرم پر کردی و رضایت داشتی دیگ همون کافیه ب رضایت خانوادت ا ...

ممنون از شما💕💕😘