2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۰ روبفرست ۲۰۰۰۲۵۰۰۰

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

اره من سیمکارت جدیدم گرفتم افق رو چن ساعت بعد خودش پیام داد این کد ۵۰تومان تخفیف برا ۱۰۰تومان خرید...

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

اگه ثبت نام‌کنی وخرید نزنی بعد یه مدت کدتخفیف میفرسته برات مثلا ۱۰۰ تومن خرید ۵۰ تومن تخفیف داره

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
اگه ثبت نام‌کنی وخرید نزنی بعد یه مدت کدتخفیف میفرسته برات مثلا ۱۰۰ تومن خرید ۵۰ تومن تخفیف داره

اهان 

یعنی بلافاصله بعد نصب خرید کنم تخفیف  نداره؟

اخه تبلیغ میکرد برای اولین خرید ۵۰تومن تخفیف  که