2777
2789

من متاسفانه خیلی احساسی برخورد میکنم و اگر بکی واسم کاری بکنه بیش از حد جبران میکنم. سر ی موضوعی متوجه شدم دیگران هرکاری واسم کردن تو ذهنشون چقد بزرگش کردن و منت میذارن. خیلی دلم شکست. الان میخام شروع کنم حد و حدود روابط رو حفظ کنم و انقد دلم الکی نسوزه.چون ب چشمم دیدم که تا وقتی سود برسونم واسشون عزیزم. ی ذره از خدماتم کم بشه بهشون راحت بهم پشت میکنن. کسی همچین تجربه ای داشته و چیکار کرده برای بهبودش؟

ببین هر کی بدی کرد بهش بدی نکن

رفت و امدتو باش کم کن تو رفتارهات سرد باش

از دایره ی ارتباطیت دور و دورتر ببرش هر چی بدی کرد

اگه خوبی کرد هم باید خودتو لایق اون خوبی بدونی، موقعیتش پیش اومد جبران کنی نه اینکه تو ذهنت درگیر باشی

شل بگیر بابا ، خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ گفتین. دوست ندارم بدی کنم ولی خنثی باشم و فکرم درگیرشون نباشه

اره یه مشاوره میگفت یه چندتا دایره تو هم بکشید دایره وسط خودتون باشید هر چی ازین دایره وسطی میری دورتر افرادی رو اسمشون رو بنویس که کمتر برات مهمند مثلا دختر خاله ات بدی کرده تو دور ترین دایره نسبت به دایره وسطی بذارش

اره یه مشاوره میگفت یه چندتا دایره تو هم بکشید دایره وسط خودتون باشید هر چی ازین دایره وسطی میری دور ...

آخه نمیشه اینطوریم چون اکثر آدما یه جوری بدی میکنن 

پس دور همه باید خط کشید البته اینکارو من کردم ولی تنها شدم

گناه من سادگی بود .

بعد حالا بشین ببین چجوری با اینا باید رفتار کنی

خر چی از دایره وسط که خثدتی و مهتری فرد رو دور تر گذاشتی حرفاش باید برات بی اهمیت تر باشه

یعنی باید گوش در و دروازخ باشه نسبت به حرفاش. عکسالعملت خیلییی پایین باشه نسبت به کارهاش یواش یواش حذفش کنی ، حالا ممکنه همیشه هم طرف رو ببینی ولی دیگه حرفاش و نظرش و خوشحالشیش یا ناراحتیش برات اهمیتی نداشته باه بعد از مدتی طرف میفهمه حذف شده ، اگه پشیمون باشه رفتارشو اصلاح میکنه وگرنه که بره به سلامت

حتی میتونه این درمورد مادر و خواهر بدرفتار هم صدق کنه

آخه نمیشه اینطوریم چون اکثر آدما یه جوری بدی میکنن  پس دور همه باید خط کشید البته اینکارو من ک ...

پیام بعدیم رو بخون

ادم ها اگه نسبت به کارشون بی توجه بشی اون کار رو تکرار نمیکنند ، از یه جایی میبنی حساب کار دستش اومده

نه اینکه  بهش بدی کرده باشی ولی دیگه بهش توجه نکردی

تو زخم زبون هم همینجوره اگه واکنش نشثن بپی و جلز ولز کنی طرف خوشحال میشه ولی اگه خنثی باشی نسبت بهش

بدتر از صدتا زخم زبون عمل کردی و حالش گرفته میشه

منم منتظر اون روز می مونم ک پیش بیاد تلافی کنم. بعد ک پیش میاد، یهو دلم نمیاد،انجام نمیدم😔😔

بعدش خیلی اعصابم خورد میشه از خودم.همش خودمو دعوا مبکنم‌ و

میگم دختر تو چقدر دل رحم و مهربونی.

سنگ دل شو مثل بقیه.

چطور اونا ناراحتت میکنن.توام تلافی کن دیگه.مگه منتظر این روز نبودی....

ولی متاسفانه دل رحم تر از این حرفهام.😔😔

ولی خیلی دوست دارم سنگ دل بشم.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
منم منتظر اون روز می مونم ک پیش بیاد تلافی کنم. بعد ک پیش میاد، یهو دلم نمیاد،انجام نمیدم😔😔 بعدش ...

به نظرم یه جور ظالم پرور نباش

اگه بدی کرد سنگین شث باش دیگه مثل قبل باشون نباش

اینکه سنگدلی نیست احترام به خوده

نباید هر کی بدی کرد تو پیامبر باشی و خوبی کنی بهش 

نباید هم بدی کنی که گناه بشه برای خودت

باید سطح ارتباطت رو کم کنی لبخندت باهاش کمتر قوس داشته باشه صدتا کار دیگه مثل غریبه ها باش رفتار کنی . پشتت رو بهش نکنی ولی تحویلش نگیری

منم منتظر اون روز می مونم ک پیش بیاد تلافی کنم. بعد ک پیش میاد، یهو دلم نمیاد،انجام نمیدم😔😔 بعدش ...

چقد مثل منیدشما. موقعی که باید تلافی کنم شل میشم. هی میگم عیب نداره و فلان. ولی ت دلم هم می مونه