2777
2789
عنوان

کرونا درگیری ریه

4848 بازدید | 25 پست

دوستان اگر کسی دو هفته از شروع علائم کروناش گذشته باشه اما از هفته دوم علائم درگیری ریه شروع شده باشه و ریه اش 40 درصد درگیر شده باشه به نظرتون بعد از گزروندن چه مدتی به نقطه امن میرسه و چه چیزایی بخوره خوبه؟

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

منو توصیف کردی که🙄 الان ۱هفته ست بستری ام

روز هفتم ۵۰درصد ریه م یهو سفید شد

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  
منو توصیف کردی که🙄 الان ۱هفته ست بستری ام روز هفتم ۵۰درصد ریه م یهو سفید شد

خدا کمکت کنه الان بهتری؟

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت کنه الان بهتری؟

جلو پیشروی گرفته شده ولی اکسیژنم پایینه

بالا نمیاد

دکتر گفت طول میکشه

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  
چند سالتونه؟ دلتاس؟

۳۳سالمه

آره دلتاست

حولستون به علاعم هفته دوم باشه 

من حتی تست بینی ام‌منفی شد

کیت ام‌منفی شد

تست اولیه ریه م منفی شد

یهو انداختم

جلو پیشروی گرفته شده ولی اکسیژنم پایینه بالا نمیاد دکتر گفت طول میکشه

چندتا سی تی ازت گرفتن؟

۳۳سالمه آره دلتاست حولستون به علاعم هفته دوم باشه  من حتی تست بینی ام‌منفی شد کیت ام‌منفی ش ...

بله هفته دوم دلتا خیلی مهمه.

اکسیژنتون با دستگاه و بدون دستگاه چنده؟

انشالله به زودی خوب میشید.

بله هفته دوم دلتا خیلی مهمه. اکسیژنتون با دستگاه و بدون دستگاه چنده؟ انشالله به زودی خوب میشید.

با دستگاه ۹۶

بی دستگاه ۸۵

اکسیژنت چنده؟ تست ریه منفی شد یعنی چی؟ یغنی تو سی تی  عفونت نشون نداد؟

بار اول تمیزه تمیز بود ریه م دکتر گفت کرونا نیست