2777
2789
عنوان

کرونا درگیری ریه

| مشاهده متن کامل بحث + 4848 بازدید | 25 پست
بار اول تمیزه تمیز بود ریه م دکتر گفت کرونا نیست

عجیبه که سیتی خطا داشته باشه .کرونای دلتا سرعت الودگی ریه خیلی بالاست .ممکنه اولش واقعا به ریه نزده بود مثل خیلها 

من دیدم کسی که میگفتماز ده درصد یهو دوروزه به سی .سیو پنج رسیدم

انشالله زودتر خوب بشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در چه فاصله تاریخی ازت گرفتن؟

یه بار روز چهارم مریضی دادم

یه بار روز هفتم هشتم

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  
یه بار روز چهارم مریضی دادم یه بار روز هفتم هشتم

انشالله که زود زود خوب بشی

واسه پدر و مادر منم دعا کن ممنون

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
سلام الان بهتری چیکار کردی واسه درمانت؟؟قفسه سسنت نمیسوزه؟؟

سلام،به لطف خدا بهتر شدم،دارو آزیترا خوردم آب هویج و اب سیب و ویتامین ث جوشان،البته گرمی جات هم استفاده کردم

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
۳۳سالمه آره دلتاست حولستون به علاعم هفته دوم باشه  من حتی تست بینی ام‌منفی شد کیت ام‌منفی ش ...

سلام

بهتر شدین؟

منم هفته دوم هستم

از دیروز کمر درد و سردرد و تنگی نفس دارم. 

ممکنه به ریه ام زده باشه؟

شما درگیری داشتی چه داروهایی استفاده کردین؟

و خدایی که به شدت کافیست.
سلام بهتر شدین؟ منم هفته دوم هستم از دیروز کمر درد و سردرد و تنگی نفس دارم.  ممکنه به ریه ا ...

سلام شما خوب شدین؟؟؟ من علائمم فقط درد بین ۲کتفه .خیلی میترسم 

شما به ریه زده بود؟؟؟

سلام شما خوب شدین؟؟؟ من علائمم فقط درد بین ۲کتفه .خیلی میترسم  شما به ریه زده بود؟؟؟

عزیزم بله من خوب شدم خداروشکر 

منم خیلی کمر درد داشتم به حدی که‌ نمیتونستم خم بشم

البته من بدشانسی پریود هم بودم

اما خداروشکر خوب شدم و ریه مون درگیر نشد.

انشالله که شما هم‌بهتر باشین

عزیزم بله من خوب شدم خداروشکر  منم خیلی کمر درد داشتم به حدی که‌ نمیتونستم خم بشم البته من بد ...

خب خداروشکر 

منم از شانس بد نزدیک پریودیمه 

درد سینه و زیر بغل و کمر و گردن و همه چی قاطی شده 

خب خداروشکر  منم از شانس بد نزدیک پریودیمه  درد سینه و زیر بغل و کمر و گردن و همه چی قاط ...

سلامت باشی

خیلی وقتها دردها از استرس هست. من چون میترسیدم و استرس داشتم تنگی نفس داشتم. اما همسرم که بی خیال بود خداروشکر خیلی زود خوب شد.

آره شما هم‌با دردهای پریودی قاطی شده.

فقط استراحت کن و چیزهای گرم و مقوی بخور

انشاالله که بهتر باشی