2777
2789
عنوان

سرم ای وی ای جی قبل انتقال جنین

3341 بازدید | 7 پست

سلام دکترم گفته چهار روز قبل انتقال جنین سرم ای وی ای جی بزن ولی امروز که رفتم بیمارستان گفت دی کلینیک تعطیل و فردا برم .کسی هست که دو یا سه روز قبل انتقال جنین سرم رو زده باشه؟ البته سرمای وی ای جی که گیر نمیاد دکتر گفت خودم یه سری مواد ترکیب می کندمکه ۷۰ تا ۸۰ درصد کارایی وی آی جی رو میکنه

خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کمیابه  تعداد کمی از مریضای بخش نورولوژی (اونایی گیلن باره دارن) استفاده میکنن میتونی از ا ...

ممنون گلم    میخوام ببینم چند روز قبل انتقال زدین

خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍 

فکرنکنم آی وی آی جی ب این آسونیا باشه من برادتقویت سیستم ایمنی با تایید پزشک مغزواعصاب چندسااااال پیش با هزار زور و زحمت  بستری شدم و برام چن روز تزریق کردن الان ک فکر کنم اصلاا گیرنیاد

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

به هیچ عنوان این کار انجام نده وقتی میشه از سرم استفاده کرد چرا داروی دست ساز . 

من یادم اول ها که پیدا نمیشد ناصر خسرو دونه ای ۱۲ تومان میداد و پول نداشتیم . اما همگی میدونیم وقتی تو این راه قدم بر میداری کفش آهنی و گنج باید داشته باشی چون هزینش بالاست . ماهم زمین فروختیم خرج کردیم . انشاله که به آرزوت برسی منم دعا کن . هرکاری بتونم برات انجام میدم 

فقط بگو چندتا سرم میخوای ببینم چیکار میتونم بکنم