2777
2789
تب سرفه خاهرم همین زد مریض شد یهو کروناشم کثبت شد قبلش حالش خیلی خوب بود

خب شايد كرونا داشته 

عوارضش كم هست نسبت ب بقيه واكسنها

يكم بيحالي و لرز ممكنه باشه روز اول

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شايد كرونا داشته  عوارضش كم هست نسبت ب بقيه واكسنها يكم بيحالي و لرز ممكنه باشه روز اول

خدا میدونه ولی حالش خوب بود

برای سلامتی هممون و رسیدن به حاجتامون یه صلوات بفرستید😍😍💜💜💜🥰🥰🥰

سینوفارم نزنن. قبلش حتما تست PCR داده باشن که مثبت نباشه و اشتباهی بزنن. حتما قند شون رو 3 بار در روز به مدت 2 روز چک کنن. قرص سرماخوردگی هر 8 ساعت تا 3 روز بخورن. کوو برکت یا آستارازنکا هر دو برای دیابتی ها مناسب هست و فرقی نداره. اگر اسپوتنیک بزنید که فوق العاده س.

دیگه اینکه اگر انسولین های RNA مثل لانتوس و ... می زنن 10 واحد ...

مولتی ویتامین هم براشون بخرید. همین

من مادرم دیابت دارن واکسن سینوفارم زدن عوارضی نداشت 

درضمن اونجا اعلام میکردن افرادی ک دیابت دارن ک سنشون هنوز برای واکسن نرسیده میتونن با جواب آخرین آزمایش بیان براشون واکسن زده بشه 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
تب سرفه خاهرم همین زد مریض شد یهو کروناشم مثبت شد قبلش حالش خیلی خوب بود

خواهرتون قبل از تزریق واکسن کرونا داشته و بعد با زدن واکسن نمود کرده

خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده ها من مهاجرت میکنم قطعا و قطعا فقط به امید داشتن زندگی بهتر برای دخترن خدایا تو این راه کمکم کن
گلم شما میدونی کجا باید ثبت نام کنم؟؟

سايتش رو امتحان كن اگه كد مليش قبول نكرد بايد تو بهداشت پرونده داشته باشه واسه ديابت

اينجا سايتش

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ویتامین که میگن ممنوعه

اصلا اینطور نیست. اینا شایعات هست فقط. چرا از دکتر غددی که تحت نظرشون هستن نمی پرسید؟ حتما این موارد رو می گن. من خودم دیابت نوع 1 دارم و انسولینی هستم. 

سايتش رو امتحان كن اگه كد مليش قبول نكرد بايد تو بهداشت پرونده داشته باشه واسه ديابت اينجا سايت ...

مرسی پرونده داره

برای سلامتی هممون و رسیدن به حاجتامون یه صلوات بفرستید😍😍💜💜💜🥰🥰🥰