2777
2789
مولتي ويتامين ك قند داره    

نه عزیزم مطمئن باش نداره. اگر جوشان رو می گید اون سدیم ساخارین هست. اینا شایعات هست فقط. شما یه مولتی ویتامین بگید که توش شکر باشه. روی محصول رو مطالعه کنید رو همه شون نوشته بدون شکر یا شوگر فری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مطمئن باش نداره. اگر جوشان رو می گید اون سدیم ساخارین هست. اینا شایعات هست فقط. شما یه مولت ...

دكتر داروساز ميگه

قرار نيست مستقيم نوشته باشه شوگر

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

هرچه بزرگان گویند.

ي مولتي ويتامين هست واسه اوناي ك ديابت دارند اسمشو نميبرم تبليغ نشه ولي جداگانه براشون مولتي ويتامين درست كردن 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ي مولتي ويتامين هست واسه اوناي ك ديابت دارند اسمشو نميبرم تبليغ نشه ولي جداگانه براشون مولتي ويتامين ...

عزیزم گول این تبلیغات رو نخورید. من هرچی بگم قبول نمی کنید و خب حق هم دارید. باید برید مطالعه کنید و عضو چندین سایت بشید در مورد دیابت و مطالب شون رو دنبال کنید. من 20 سال هست دیابت گرفتم از 18 سالگی. یه مدت می گفتن کفش دیابتی. جوراب نانو دیابتی. نان و برنج دیابتی. بهترین دکترها رفتم و خیال منو راحت کردن که چنین چیزهایی فقط تبلیغات هست. 

من فقط با تغذیه صحیح و استفاده درست از دارو قندهام همه تحت کنترله. یعنی نه افت دارم نه بالای 200 رفته. HbA1C هم الان 5 سالی هست بین 5 تا 7.5 هست.

یادتون باشه البته برای من اصلا مهم نیست چون از این برخوردها زیاد دیدم و واقعا هیچ مشکلی هم نیست، همه دیابتی ها باید کنار هم باشن تو همه شرایط تا بتونن علم شون رو زیاد کنن و اطلاعات بگیرن و با هم به اشتراک بذارن. مطمئن باشید با به اشتراک گذاشتن نام اون ویتامین تبلیغی نکردید.