2777
2789
عنوان

چیکارکنم بهش انتقالی ندن

134 بازدید | 13 پست

دوستان ماشهرستان زندگی میکنیم حقوق همسرم واقعا برامون کفاف نمیده وخیلی بسختی تاسرماه میرسونیم شهرمون کوچیکه وکار پیدانمیشه ک منم بخوام برم سرکار ویا همسرمم کسب و کار دیگه ای انجام بده

الان یه مدته بشدت دنبال اینه ک انتقالی بگیره و بریم تهران میگه اونجا حداقل شرایط کار برای تو هست و خودمم شغل دومی دستوپا میکنم ک راحتتر زندگی کنیم اما من از تهران رفتن برای زندگی متنفرم هرچقدم میگم من نمیام حرفمو گوش نمیده چیکارکنم من واقعا نمیخوام بریم تهران زندگی کنیم بااینکه اینجا ازبیکاری دارم داغون میشم و برم تهران کار برای خودمم ممکنه باشه اما بااین حال بیزارم از تهران رفتن

به شوهرت اعتماد کن و هر جایی میره برو..تو مثلا باید پشتش باشی نه که خودتو کنار بکشی و بگی من نمیام...بگو تا ته دنیا باهاتم...ولی اگه نریم بهتره..بازم هر جا تو بری حله..اینطوری بگو لاقل امکان لغو تصمیمش بیشتره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرو. مثل من خودتو بدبخت نکن. شهر بزرگ هزینه هاشم بزرگتره.  منو بزور آورد و تنهایی داغونم کرد. حتی از خدا هم بیزارم کرد. هیچکسی رو ندارم و تنهام خیلی.  کاش گشنه بودم و این حالم نبود. شوهرم دکتره  ولی  از  درک و شعور هیچی نداره 

هرکسی خود داند و خدای دلش که چه دردیست کجای دلش. لطفا برای حل مشکلات خانواده م  دعا کنید.
به شوهرت اعتماد کن و هر جایی میره برو..تو مثلا باید پشتش باشی نه که خودتو کنار بکشی و بگی من نمیام.. ...

خیلی مصممه که بریم ولی من دوس ندارم من از زندگی توی تهران میترسم میدونی چیه راستش درسته ک مرد اگه درست باشه ببرش‌ وسط کلی خلاف هم سالم برمیگرده اماخب بعضی وقتا شرایط و محیط روی ادمای خوب هم تاثیر میزاره تهران شهر بزرگیه و کی به کیه میترسم زندگیم از یه جهاتی اسیب ببینه و…😔

نرو. مثل من خودتو بدبخت نکن. شهر بزرگ هزینه هاشم بزرگتره.  منو بزور آورد و تنهایی داغونم کرد. ح ...

منم بیزارم از زندگی توی تهران..درسته شوهرم ادم بد‌ی نیست اما خب بعضی وقتا محیط بد خیلی از خوبارو بد کرده میترسم شوهرم از راه بدر بشه من اصلا تهرانو دوس ندارم ولی هرچقدرم میگم اصلا مهم نیست براش

اگه باعث پیشرفتتون میشه همکاری کن برو خب

اره ممکنه مالی یذره تکون بخوریم و‌حداقل محتاج حقوق سربرج کمتر باشیم ولی میترسم ارامشمو‌از دست بدم و سر و‌گوش شوهرم توی اون شهر بزرگ و پر زرق و برق بجنبه😔

خیلی مصممه که بریم ولی من دوس ندارم من از زندگی توی تهران میترسم میدونی چیه راستش درسته ک مرد اگه در ...

البته اینم حرفیه دیگه..اما وختی انقد مصممه میخای چیکا کنی.از یه مشاور بپرس.میخای شمارشو بدم مشاوره تلفنی هم میده..استاد خودم بوده.خانومم هیت.عالیه 

این شماره همراه خانم دکتر هست...حتما باهاشو تماس بگیر...خییییلی کمکت میکنه.فک کنم مشاوره تلفنیشون 70 ...

الهی که خیربببینی الهی خدا زندگیتو پراز خوشبختی و سفیدی و خیرو برکت کنه ممنونم ازت خواهرمهربونم🌸🌸🌸🌸🌸خیلی محبت کردی مهربون🌸🌸🌸🌸