2777
2789

یسریا بدون رعایت کردن بیرونن... 😔😔

تروخدااا اااا رعایت کنید این مردمی ک می‌بینید همه هموطنای خودموننا!! 

وجدان داشته باشید به چی باید قسمتون داد... 

آدم کادر درمان و وضعیت  و میبینه میخواد زار بزنه.... 

یعنی اصلا فکر نمی‌کنید حق الناس به گردنتون بیفته... 

تروخدا یکم دلتون به رحم بیاد برای خودمون و جامعه 😔😔😔😔😔... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار تو سایت گفتم کرونا دلتا خیلی خطرناکه مواظب باشین  یکی میخواست بکشتم  میگفت مردم رو نترسون 😑

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

قشنگ ترش اینه که شهرما سیاهه ولی تالارها باز‌....

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

خیلی اوضاع بیرون وحشتناکه. نمیدونم چرا ترس همه ریخته. دیگه کسی رعایت نمیکنه. دیروز یه ربع با ماشین رفتیم بیرون پسرم طفلی بعد دو ماه دو تا ادم ببینه بخدا از هر ۱۰ نفر ۷ تا ماسک نداشتن. اون ۳ تای دیگه هم اشتباه ماسک زده بودن. سریع برگشتیم خونه.

روزی نزدیک 500 نفررررر فوتی متاسفانه 😔  خیلی دردناکه

اقای حریرچی گفتن کشته ها خیلی بیشتره 

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
ول کنین دیگه....بسه اینقد ک بهم پریدین و یقه همو جررر دادین..کی میخواین بفهمین تا واکسینه همگانی نشی ...

مگ واکسینه همگانی تموم بشه نباید رعایت کرد؟ 

مشکل خودمونیم بابا عروسی رو کنسل کنید مسافرت نرید... اینا توقع زیادیه؟؟؟؟!!!! 

واقعا همینطوره من شخصا ماسک میزنم و تقریبا رعایت میکنم ولی واقعا افسرده شدم این از وضعیت مالی بعد همش خبرای بد میرسه مرگ‌های یهویی دلمرده شدن آدم دیگه سر شده میگه هر چی بادا باد