2777
2789
عنوان

کشاورزی بدون زمین

327 بازدید | 16 پست

سلام.من مدتی هست مشغول کشاورزی ام.اما زمین ندارم.مادرم میگه چون زمین نداریم کار بیهوده ای هست که روی زمین کسی کار کنیم چون الان زمین گرونه و نمیشه خرید .ضمنن هدف من از کشاورزی جمع کردن سرمایه است برای 25/26سالگی که اگر خواستم شغل آزاد راه بندازم پول داشته باشم.امسال لاوند کاشتیم و محصول نداد.به شدت تحت فشارم.کسی هست که آشنایی داشته باشن که بدون روی زمین کرایه ای کار کرده باشه و موفق بوده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، من افرادی رو همین حالا میشناسم که روی زمینهای کشاورزی دیگران کار می کنند و راضی هستند. فکر میکنم به منطقه و اجاره زمین و قیمت محصول در زمان برداشت ربط داره. کشاورزی شغل پرزحمت و ریسکی هست. اونم در مملکتی که س رنوشت هیچ محصولی تا زمان برداشتمشخص نیست. یه بار پیاز رو دست کشاورز می مونه،یه بار هندوانه و .... بهرحال امیدوارم موفق باشید. 

ببخشید Happiness

شوهر من 

کلا جد و آبادش کشاورز بودن

خودشم لیسانس برق داره ولی عاشق کشاورزی 

۲ سال پشت سر هم ضرر کرد که بد زمین خورد 

البته زمین زیاد اجاره کرده بود که باعث شد ضربه شدیدتری هم بخوره 

خدا کنه امسال خوب باشه

راستی لاوند چیه؟ 

عموی من رو زمین کرایه ای کار میکنه خداروشکر براش خوب بوده.

خدارو شکر.توی این مدت خودش نتونسته زمین بخره؟چون معمولا بعضی ها زمین های بزرگ کرایه میکنن ولی خودشون باغ و زمین کوچیک دارن.                              

شوهر من  کلا جد و آبادش کشاورز بودن خودشم لیسانس برق داره ولی عاشق کشاورزی  ۲ سال پشت س ...

لاوندر/اسطوخودوس.الان این زمینه کرایه ای نیست.ماله یه اشناست که خودش کاشته ماهم اونور جوب کاشتیم.ولی اینقدر علف هرز داره که هر چی بود سوخت رفت به جز ماله خودش که نهاله.الان نمیدونم رو همین زمین ادامه بدم یا برم زمین کرایه کنم.میترسم بازم نشه.

بله، من افرادی رو همین حالا میشناسم که روی زمینهای کشاورزی دیگران کار می کنند و راضی هستند. فکر میکن ...

بله بسیار سخته ولی به هر حال باید از یه جایی سرمایه جمع کرد که اگر دو سه سال دیگه خواستم مغازه بزنم سرمایه از خودم باشه.ولی الان کاشتم و هیچی نداده.

لاوندر/اسطوخودوس.الان این زمینه کرایه ای نیست.ماله یه اشناست که خودش کاشته ماهم اونور جوب کاشتیم.ولی ...

وای مزرعه لاوندر 

عالیه 

ان شاءالله پربرکت باشه براتون 

ببخشید میشه بپرسم کدوم استان هستین؟

خدارو شکر.توی این مدت خودش نتونسته زمین بخره؟چون معمولا بعضی ها زمین های بزرگ کرایه میکنن ولی خودشون ...

بله خودش زمین داره ولی چون بیشتر گوجه و باقله و ذرت میکاره که نیاز به اب داره زمین جای دیگه کرایه میکنه.زمین خودش اب نداره و بیشتر به درد گندم و جو میخوره.تلاش تو هر کاری نتیحه میده دیگه شانسم یهو هست مثلا بارون بی موقع بزنه باقله خراب شه یا گوجه زیاد شه ارزون شه .